4 yıldır evliyim ama hala cinsel ilişkiye alışamadım

Fluna

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
202
98
26
Herkese merhabalar.aslında bu konu hep aklımı kurcalıyor ve yazmaya utanıyordum ama başka kimseyede diyemiyorum.
Evleneli 4 yıl oldu çok şükür mutlu evliliğim var eşim çok iyi kalpli biri severek evlendim ve hala eşimi çok seviyorum.ama maalesef cinsellik açısından hep kendimi ezik hiss ediyorum.nişanlı iken cinsel ilişkimiz vardı ve çok iyi gidiyordu bana ne olduysa evlendikten sonra oldu.ilişkiden zevk almamaya başladım ve vajinamda yanma hissi vardı.hala devam ediyor.vajinusmus vardı ve çok zor atlattım o süreci.doktora gittim bi sürü testler yaptım vajinal ultrason yaptırdım defalarca ama doktor hiç bir problem olmadığını söyledi.yani enfeksiyon mantar hiç bir şey yokmuş.pkos olduğum için öyle olduğunu düşünüyorum artık çünki zerre hevesim kalmadı(( eşim istemese aylarca sevişmem bile(( kendime acıyorum artık normal cinsel ilişki yaşamak istiyorum.ilişki sırasında öyle bir canım acıyor ki sanki afedersiniz birisi bıçakla kesiyor orayı.kayganlaştırıcı kullansamda yanma geçmiyor.sirf bu yüzden boşanmayı bile düşündüm çünki ilişkiye girmek zorunda kalmazdım.psikolojim hiç iyi değil.ne yapmalıyım.yurt dışında tedavisi varmi böyle bir şeyin((

Ön sevişmeyi öpüp koklamayi okşamayi biraz daha uzun tutsanız korkunuz azalır anı yaşayın kendinizi rahat hissettiğiniz.pozisyonda sevişin

Herkese merhabalar.aslında bu konu hep aklımı kurcalıyor ve yazmaya utanıyordum ama başka kimseyede diyemiyorum.
Evleneli 4 yıl oldu çok şükür mutlu evliliğim var eşim çok iyi kalpli biri severek evlendim ve hala eşimi çok seviyorum.ama maalesef cinsellik açısından hep kendimi ezik hiss ediyorum.nişanlı iken cinsel ilişkimiz vardı ve çok iyi gidiyordu bana ne olduysa evlendikten sonra oldu.ilişkiden zevk almamaya başladım ve vajinamda yanma hissi vardı.hala devam ediyor.vajinusmus vardı ve çok zor atlattım o süreci.doktora gittim bi sürü testler yaptım vajinal ultrason yaptırdım defalarca ama doktor hiç bir problem olmadığını söyledi.yani enfeksiyon mantar hiç bir şey yokmuş.pkos olduğum için öyle olduğunu düşünüyorum artık çünki zerre hevesim kalmadı(( eşim istemese aylarca sevişmem bile(( kendime acıyorum artık normal cinsel ilişki yaşamak istiyorum.ilişki sırasında öyle bir canım acıyor ki sanki afedersiniz birisi bıçakla kesiyor orayı.kayganlaştırıcı kullansamda yanma geçmiyor.sirf bu yüzden boşanmayı bile düşündüm çünki ilişkiye girmek zorunda kalmazdım.psikolojim hiç iyi değil.ne yapmalıyım.yurt dışında tedavisi varmi böyle bir şeyin((
Sevismeyi mi kisa tutuyosunuz biraz uzun sevisip öyle deneyin, zevk aldiginiz pozisyonlari esinizle konuşun öyle iliskiye girin

Ön sevişmeyi öpüp koklamayi okşamayi biraz daha uzun tutsanız korkunuz azalır anı yaşayın kendinizi rahat hissettiğiniz.pozisyonda sevişin

Valla onlarida yaptım ama yine aynı bıkmış durumdayım(

Farklı pozisyonlar denediniz mi? Ön sevişme dışında ortam da çok etkiliyor. En yakın arkadaşlarımdan birinin eşi ışıkları komple açık tutuyomuş mesela, arkadaşım da vücudu konusunda özgüvensiz (ameliyat izleri vs) olduğundan çile çekiyordu, odaklanamıyordu. Ortamı değiştirdiler kızın sorunu çözüldü şimdi kendini olaya %100 veriyor ve sorunu bitti gibi. Onun canı o kadar acıyodu ki her ilişkiden sonra kan geliyodu tahrişten. Ben de mesela her yere mum döşemeyi, saçımı at kuyruğu yapmayı ve belirli pozisyonları seviyorum. Diğer pozisyonlarda acıma yapabiliyor hala bende de. Her açıdan deneye deneye bulmalısınız sonucu

Ben de 2 yıldır evliyim.Bende de aynısı var birebir.Insan lanet olsun diyor bir süreden sonra.Bir de çocukta istediğim için hep ben gidiyorum eşime.Ama final de bitsin artık yeter diyormusum artık eşim çok rahatsız oluyor bu tavrımdan. Seni öz kardeşim kadar iyi anlıyorum.Ama ne yapacağım bilmiyorum.Doktora gittim hiçbir şeyim yok.
Bir de ben esim biraz elleyince hemen bosaliyorum.Sonrasi sıkıntı oluyor .
Bilmiyorum valla ya offf yoruldum

X