İnşallah sahiplendirebilirsin.Duyarlılığın için Allah senden razı olsun.
Benim evimde şuan kedi olması alırdım.Ama şuan evimde zaten bir kalıcı birde misafir kediciğim var.
Shiplendiremezseniz çevrenizde bahçeli evi olan birinin bahçesinde bakmasını teklif etseniz
Kedicikler çok sevimli gerçekten çok üzüldüm böyle şeylere şahit olunca diyorumki hayvanların nesli tükensede insan kılığındaki şeytanlardan kurtulsa zavallılar
İlgilenen yok mu?
benim evimdede su an 1,5 haftalık 4 yavru var... çöpte buldumdayanamdım eve aldım annelerıde yok hergun anne sutune eşdeğer mama veriyorum biberonla... sahıplenecek kımseyı bulamıyorum kımse sokak kedısı ıstemıyor cıns kedı dıye tutturuyorlar... ne yapacağımı bılemıyorum bende
mrb. ben bu tatlı yavrulardan birini sahiplenmek isterim ... ama ben istanbulda oturuyorum buraya gönderebilir misiniz?
Ankara'da olsaydın ben alabilirdim, ama çok küçükler, onlar için zor olur, evin arka bahçesi çok uygun kediler için, tabi bizim canavarlar yeni misafirlere iyi davranır mı o da var, kedilerimiz maşallah kuzu gibi de.. ama muhakkak İzmir'den bu tatlılar için bi yuva çıkacaktır, çok güzeller
Evet uzak yol onlar için çok zor olur umarım çıkar sahiplenen,kedim iyice huysuzlaşmaya başladı benim de...
tabii kıskanmıştır yavrucak, bi an önce İzmir'den birileri seslensin artık, hiç mi kimse yok evinde el kadar yer açacak
Çok tatlı,çok güzelleri.Benim de böyle 3 tane kedim vardı.Bana geldiklerinde bu kadarlardı.İnanın çok savunmasız,çok muhtaç oluyolar.Benim imkanım olsa hiç düşünmeden alırdım.Birileri ilgilenir umBarım.İstedikleri sadece sevgi ve biraz yemek.
Bi tanesini kuzenim aldı,buruk bi sevinç yaşıyorum o kadar alıştım ki...
Diğer 3üne hala yuva arıyoruz.
Çok haklısın sıcak bi yuva biraz sevgi ve yemek.
Çok şey değil bunlar..
İlgine teşekkür ederim :)