4 yavru kedi için yardım! (İzmir)

İnşallah sahiplendirebilirsin.Duyarlılığın için Allah senden razı olsun.
Benim evimde şuan kedi olması alırdım.Ama şuan evimde zaten bir kalıcı birde misafir kediciğim var.
Shiplendiremezseniz çevrenizde bahçeli evi olan birinin bahçesinde bakmasını teklif etseniz
Kedicikler çok sevimli gerçekten çok üzüldüm böyle şeylere şahit olunca diyorumki hayvanların nesli tükensede insan kılığındaki şeytanlardan kurtulsa zavallılar

Canım çok sağol o halde bırakamazdım zaten insan olan hiç kimse bırakmamalı ama ...
Benim de kedim ve köpeğim var köpeğim olmasa bikaç kedi birden bakabilirim.
Günden güne çok alışıyorum çok sevimliler onlar da bize alışıo :/
$Fotoğraf0162.jpg
Hep böyle yanımda uyuyo bitanesi bana çok alıştı :)

İlgilenen yok mu?

benim evimdede su an 1,5 haftalık 4 yavru var... çöpte buldum :KK43: dayanamdım eve aldım annelerıde yok hergun anne sutune eşdeğer mama veriyorum biberonla... sahıplenecek kımseyı bulamıyorum kımse sokak kedısı ıstemıyor cıns kedı dıye tutturuyorlar... ne yapacağımı bılemıyorum bende :KK43:

benim evimdede su an 1,5 haftalık 4 yavru var... çöpte buldum :KK43: dayanamdım eve aldım annelerıde yok hergun anne sutune eşdeğer mama veriyorum biberonla... sahıplenecek kımseyı bulamıyorum kımse sokak kedısı ıstemıyor cıns kedı dıye tutturuyorlar... ne yapacağımı bılemıyorum bende :KK43:

O kadar küçük yavrular büyük ihtimalle atılmıştır çöpe kendileri giremez kim attıysa ...
Ben bu insanlara diyecek bişey bulamıyorum.
Onları öyle bırakmadığınız için teşekkürler bu arada...
İlan verdiniz mi internete?
Minikpati.com,mihav.com gibi adreslere ilan verebilirsiniz belki bi sahiplenen çıkar ben verdim çıkmadı ama bi umut yine de...
Sokak kedileri de cins kediler kadar sevimli aslında herkes bi sokak hayvanı edinse ne kadar güzel olur.

Malesef sahiplenmek istediğini söyleyen kişi bidaha cevap vermedi sahiplendiremedik.
Amaç neydi madem istemiosun ne diye ilana cevap veriosun eğlendi mi bunu yaparak çok merak ettim.
Hala yuva arıyoruz ...

mrb. ben bu tatlı yavrulardan birini sahiplenmek isterim ... ama ben istanbulda oturuyorum buraya gönderebilir misiniz?

mrb. ben bu tatlı yavrulardan birini sahiplenmek isterim ... ama ben istanbulda oturuyorum buraya gönderebilir misiniz?

Yavrular çok küçük yolda zarar görebilirler o yüzden sadece izmir içine gönderebilirim çok isterim yollamak ama çok küçük ve zayıflar korkuyorum :KK14:
Çok teşekkür ederim ilginize ...

Ankara'da olsaydın ben alabilirdim, ama çok küçükler, onlar için zor olur, evin arka bahçesi çok uygun kediler için, tabi bizim canavarlar yeni misafirlere iyi davranır mı o da var, kedilerimiz maşallah kuzu gibi de.. ama muhakkak İzmir'den bu tatlılar için bi yuva çıkacaktır, çok güzeller

Ankara'da olsaydın ben alabilirdim, ama çok küçükler, onlar için zor olur, evin arka bahçesi çok uygun kediler için, tabi bizim canavarlar yeni misafirlere iyi davranır mı o da var, kedilerimiz maşallah kuzu gibi de.. ama muhakkak İzmir'den bu tatlılar için bi yuva çıkacaktır, çok güzeller

Evet uzak yol onlar için çok zor olur umarım çıkar sahiplenen,kedim iyice huysuzlaşmaya başladı benim de...

tabii kıskanmıştır yavrucak :KK50:, bi an önce İzmir'den birileri seslensin artık, hiç mi kimse yok evinde el kadar yer açacak :KK19:

Aynen çok dertliyim bu konuda uzaktan sevmeyi biliolar ama iş sahiplenmeye gelince kimse yanaşmıo.
Bi kedinin zorluğu olmaz ki küçükken bütün gün uyuyolar neredeyse,büyüyünce de takılıolar kendi kendilerine ben hiç sıkıntı yaşamadım kedimden yana kendi halinde yavrucak.
Arada yaramazlık yapmıo değil ama o da evin neşesi insanlar bi hayvan edinmeye yanaşsalar evlerine neşe gelecek haberleri yok

Çok tatlı,çok güzelleri.Benim de böyle 3 tane kedim vardı.Bana geldiklerinde bu kadarlardı.İnanın çok savunmasız,çok muhtaç oluyolar.Benim imkanım olsa hiç düşünmeden alırdım.Birileri ilgilenir umarım.İstedikleri sadece sevgi ve biraz yemek.

Çok tatlı,çok güzelleri.Benim de böyle 3 tane kedim vardı.Bana geldiklerinde bu kadarlardı.İnanın çok savunmasız,çok muhtaç oluyolar.Benim imkanım olsa hiç düşünmeden alırdım.Birileri ilgilenir umBarım.İstedikleri sadece sevgi ve biraz yemek.

Bi tanesini kuzenim aldı,buruk bi sevinç yaşıyorum o kadar alıştım ki...
Diğer 3üne hala yuva arıyoruz.
Çok haklısın sıcak bi yuva biraz sevgi ve yemek.
Çok şey değil bunlar..
İlgine teşekkür ederim :)

Bi tanesini kuzenim aldı,buruk bi sevinç yaşıyorum o kadar alıştım ki...
Diğer 3üne hala yuva arıyoruz.
Çok haklısın sıcak bi yuva biraz sevgi ve yemek.
Çok şey değil bunlar..
İlgine teşekkür ederim :)

Ne demek,elimden keşke daha fazlası gelse.Kediciklerden biri adına çok sevindim.Umarım en kısa zamanda diğerleri de sıcak bir yuvaya kavuşurlar:)

X