Yeni bakıldı şuan yok yaniEnfeksiyon olabilir
Gidicem pazartesiBence doktora gösterin. Mantar falan olmasın.
Kızınız tuvalet sonrası iyi temizleyemiyor olabilir mi? Bir de banyoda kullandığınız hijyen ürünü nedir bilmiyorum ama genital bölgenin florasını bozuyor olabilir mi? Ve uzun süredir aralıklarla antibiyotik mi kullandı? Ve yeterince su içiyor mu?Selam kızlar 4 yaşında kızım var önceden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu ve gecirir sürekli böbreklere vs bakıldı temiz geçenlerde yine enfeksiyon oldu antibiyotik içti geçti ama bnm dikkatimi çeken kızımın özel. Bölgesi çok kokuyor yani pijamasina bile siniyor neden acaba iç çamaşırı sık değiştiriyorum ama yinede kotu bı koku oluyo ve sürekli kasıyor
Ben temizlik yapıyorum tuvaletten sonra genital bölgesine ayrı bişey ile yokamiuorum banyoda har sabunu ile vücudunu yıkıyorum sadeceKızınız tuvalet sonrası iyi temizleyemiyor olabilir mi? Bir de banyoda kullandığınız hijyen ürünü nedir bilmiyorum ama genital bölgenin florasını bozuyor olabilir mi? Ve uzun süredir aralıklarla antibiyotik mi kullandı? Ve yeterince su içiyor mu?
Ben temizlik yapıyorum tuvaletten sonra genital bölgesine ayrı bişey ile yokamiuorum banyoda har sabunu ile vücudunu yıkıyorum sadece
Zaten asıl mesela bu nerdeyse hiç su icmiyorKızınız tuvalet sonrası iyi temizleyemiyor olabilir mi? Bir de banyoda kullandığınız hijyen ürünü nedir bilmiyorum ama genital bölgenin florasını bozuyor olabilir mi? Ve uzun süredir aralıklarla antibiyotik mi kullandı? Ve yeterince su içiyor mu?
Işte bol su içmeye alıştırmanız lazım. Az su içmek de büyük etken. Idrarı bile kötü ve yoğun kokar insanın az su içince. Ve enfeksiyon sebebi başlı başına. Bilmiyorum seveceği bir suluk mu seçtirseniz suyu daha şevkli içmesi için? Veya meyveli su, suyun içine çok sevdiği bir meyveden biraz atsanız aromalı belki hoşuna gider? Siz de babasıyla birlikte sulukla falan gezip bol su içseniz belki özenip o da içer. Malum taklit ediyorlar her şeyimizi.Zaten asıl mesela bu nerdeyse hiç su icmiyor
Har sabunu nedir anlayamadım. Banyo yaptırırken doğal ürünler kullansanız daha iyi olabilir.Ben temizlik yapıyorum tuvaletten sonra genital bölgesine ayrı bişey ile yokamiuorum banyoda har sabunu ile vücudunu yıkıyorum sadece
Gar sabunu demiş olabilirHar sabunu nedir anlayamadım. Banyo yaptırırken doğal ürünler kullansanız daha iyi olabilir.
Antibiyotik sonrası maalesef mantar olunuyor. 4 yaşında bir çocukta nasıl ilerliyor bilmiyorum ama antibiyotik sonrası kaçınılmaz son.Selam kızlar 4 yaşında kızım var önceden beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu ve gecirir sürekli böbreklere vs bakıldı temiz geçenlerde yine enfeksiyon oldu antibiyotik içti geçti ama bnm dikkatimi çeken kızımın özel. Bölgesi çok kokuyor yani pijamasina bile siniyor neden acaba iç çamaşırı sık değiştiriyorum ama yinede kotu bı koku oluyo ve sürekli kasıyor
Hatay'ın doğal zeytin sabunu yani har sabunu deriz biz doğal zatenHar sabunu nedir anlayamadım. Banyo yaptırırken doğal ürünler kullansanız daha iyi olabilir.
Öz hakiki en doğal has sabun olsun isterse. Vajina sabunla temizlenmez, sadece su kullanılır. Mantar olmuş kızınız büyük ihtimalle. Doktora gittiğinizde sabunla yıkadığınızı anlatırsaniz doktor sizi ikna edecektir yapmamanız konusunda.Hatay'ın doğal zeytin sabunu yani har sabunu deriz biz doğal zaten
Zaten vajinasını yıkıyorum demiyorum vücudunu duş jeli yerine onu ile lifliyorum bnde biliyorum çocuğun orasını direk yıkanmayacgniÖz hakiki en doğal has sabun olsun isterse. Vajina sabunla temizlenmez, sadece su kullanılır. Mantar olmuş kızınız büyük ihtimalle. Doktora gittiğinizde sabunla yıkadığınızı anlatırsaniz doktor sizi ikna edecektir yapmamanız konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?