- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
-
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
Su cok içer kızım ama bu su ile ilgili değil ki idrar yolu enfeksiyonu değilKucukken bende cok olurdum soguk cekmesin dikkat et bide ilac fln yerine bol su ictir. Bir iki gune azalir ben tek careyi suyla bulmustum ama yasi da kucuk doktoru da ihmal etme. Kiz cocuklari hassas dikkat edilmeli gecmis olsun
Vajina florasi bozuldugu icin oluyor ya su icinde sadece idrar yollarina dgl butun organlari temizliyor. Ama kisa zaman da git yine de doktora korkar insan vallaSu cok içer kızım ama bu su ile ilgili değil ki idrar yolu enfeksiyonu değil
Şu corona bitsin götüreceğim zaten şu an cesaret edemiyorum hastanelere gitmeyeVajina florasi bozuldugu icin oluyor ya su icinde sadece idrar yollarina dgl butun organlari temizliyor. Ama kisa zaman da git yine de doktora korkar insan valla
Eski kremlerini kullanıyorum banyodan banyoya sürüyorum suile temizliyorum peçete ile kuruluyorum sürekli böyle yaptım temizliğin her tuvalette bu şekilde temizledim yaz tatilinde 2 ay evimizde olamıyoruz bir eşimim ailesi bir benim ailem oralarda falan mı mikrop kaptı anlayamadim çünkü yaz tatlilisonrası olduMerhaba. Vajina temizliğini abarttığınız ya da ıslak çamaşırıyla beklemek zorunda kaldığı bir donem başlamıştır muhtemelen. Vajina ve makat bölgesine su disinda bir şey surmeyin temizlerken. Surekli tekrarlanmasının sebebi vajina florasının bozulması. Flora takviyesi icin sirke kullanın. Sirke dogal vajina florasinda bulunmasi gereken bakterileri icerdigi icin tum tedaviyi bile tek basina sirkeyle yapabilirsiniz. Fakat kaşıntıdan sonra tahriş olan bölgeleri sirke acıtır, dayanamaz yavrucak. Bana kalırsa doktorun son verdiği tedaviyi tekrarlayın, tedavi bittiğinde bir kac hafta boyunca her tuvaletten sonra bütün vulvaya ve makatina sprey şeklinde sirke püskürtün. Boylece cani yanmadan florayı sağlamış olursunuz. Sirkenin muhakkak dogal olmasi gerekir, yapay sirkeler sitrik asitle yapılır, fayda ararken zarar görürsünüz. Boş cam sprey şişelerini n11den temin edebilirsiniz. Ben bir tane aldim 100 ml, sağlam çıktı epeydir kullanıyorum.
Şu çok içiyor camasirlarini 90 derecede granül sabun ile yıkayıp utuluyorum her gün değiştiririm çamaşırını hatta sabah akşam deyistirdigimde oluyorBol su icirin camasrlari utuleyip giydrin sık sık degistrin ve nemli kalmasin daima kuru kalsn
Evet çocuk doktoruna götürdüm 3 defaBenim kızımda altı yaşında sarı akıntısı oluyor çamaşırında görüyorum.bizde kaşıntı ve koku yok normal bizde ki akıntı.ama bende yinede götürücem korona azalsında
Bu arada çocuk doktoruna götürüyorsun dimi.
Yanlış yazmış olabilirim vajinal temizlik abartmasi nasıl oluyor ben sadece her tuvaletinde şu ile temizleyip peçete ile kuruluyorumVajinist nedir bilmiyorum ama -vajina üzerine ihtisas yapmış kişilere verilen ad gibi olmuş- vajinitse eğer bol bol su içip çişini yapsın. Bir de vajina temizliği çok abartılırsa da olur. Kimyasal maddeleri çok kullanmamaya çalışın. Temizleme jeli gibi bir şey veriyorlar, eczaneden alıyorsunuz. O tarz ürünler de iyi gelebilir. Islak bırakmayın, iyice kurulayın öyle giydirin iç çamaşırını.
Hmm kuri kalmasi cok onemli ama uzuldum gercktn bu yasta bi cocugun bu sikintilari cekmesi malum coronadan doktor bulmak da cok zor insallah gecer biran onceŞu çok içiyor camasirlarini 90 derecede granül sabun ile yıkayıp utuluyorum her gün değiştiririm çamaşırını hatta sabah akşam deyistirdigimde oluyor
Sizin yaptığınız yeterliymiş zaten. Sabun ve diğer kimyasal maddeler o bölgeye zarar veriyor, abartıdan kast ettiğim buydu.Yanlış yazmış olabilirim vajinal temizlik abartmasi nasıl oluyor ben sadece her tuvaletinde şu ile temizleyip peçete ile kuruluyorum