Çocuk Hastalıkları 4 yasindaki kizim vajinist oldu 😥

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
Merhaba kızım ağustosta 4 yaşında olacak geçtiğimiz yaz sonu başlayan hafif kaşıntısı olmuştu tuvalete yeni alıştığı için iç çamaşırı rahatsız ediyor sanmıştım ben ara ara oluyordu üzerinde durmamıştım ilerleyen zamanlarda akıntı olmaya başladı sarı ve kötü kokulu doktora götürdük kaç kere ilaç kullandık ama geçmiyor ilaç kullanırken iyi bitince yine aynı inanın o kadar temiz bakıyorum ki oturduğu tuvaleti bile sadece o kullanıyor küçücük çocuğumun akıntısı var üzülüyorum ilerde daha kötü olur diye bu durumu yasayasınız var mı şu corona bitsin yine götüreceğim doktora

Kucukken bende cok olurdum soguk cekmesin dikkat et bide ilac fln yerine bol su ictir. Bir iki gune azalir ben tek careyi suyla bulmustum ama yasi da kucuk doktoru da ihmal etme. Kiz cocuklari hassas dikkat edilmeli gecmis olsun

Kucukken bende cok olurdum soguk cekmesin dikkat et bide ilac fln yerine bol su ictir. Bir iki gune azalir ben tek careyi suyla bulmustum ama yasi da kucuk doktoru da ihmal etme. Kiz cocuklari hassas dikkat edilmeli gecmis olsun
Su cok içer kızım ama bu su ile ilgili değil ki idrar yolu enfeksiyonu değil

Merhaba. Vajina temizliğini abarttığınız ya da ıslak çamaşırıyla beklemek zorunda kaldığı bir donem başlamıştır muhtemelen. Vajina ve makat bölgesine su disinda bir şey surmeyin temizlerken. Surekli tekrarlanmasının sebebi vajina florasının bozulması. Flora takviyesi icin sirke kullanın. Sirke dogal vajina florasinda bulunmasi gereken bakterileri icerdigi icin tum tedaviyi bile tek basina sirkeyle yapabilirsiniz. Fakat kaşıntıdan sonra tahriş olan bölgeleri sirke acıtır, dayanamaz yavrucak. Bana kalırsa doktorun son verdiği tedaviyi tekrarlayın, tedavi bittiğinde bir kac hafta boyunca her tuvaletten sonra bütün vulvaya ve makatina sprey şeklinde sirke püskürtün. Boylece cani yanmadan florayı sağlamış olursunuz. Sirkenin muhakkak dogal olmasi gerekir, yapay sirkeler sitrik asitle yapılır, fayda ararken zarar görürsünüz. Boş cam sprey şişelerini n11den temin edebilirsiniz. Ben bir tane aldim 100 ml, sağlam çıktı epeydir kullanıyorum.

Bol su icirin camasrlari utuleyip giydrin sık sık degistrin ve nemli kalmasin daima kuru kalsn

Benim kızımda altı yaşında sarı akıntısı oluyor çamaşırında görüyorum.bizde kaşıntı ve koku yok normal bizde ki akıntı.ama bende yinede götürücem korona azalsında
Bu arada çocuk doktoruna götürüyorsun dimi.

Vajinist nedir bilmiyorum ama -vajina üzerine ihtisas yapmış kişilere verilen ad gibi olmuş- vajinitse eğer bol bol su içip çişini yapsın. Bir de vajina temizliği çok abartılırsa da olur. Kimyasal maddeleri çok kullanmamaya çalışın. Temizleme jeli gibi bir şey veriyorlar, eczaneden alıyorsunuz. O tarz ürünler de iyi gelebilir. Islak bırakmayın, iyice kurulayın öyle giydirin iç çamaşırını.

Eski kremlerini kullanıyorum banyodan banyoya sürüyorum suile temizliyorum peçete ile kuruluyorum sürekli böyle yaptım temizliğin her tuvalette bu şekilde temizledim yaz tatilinde 2 ay evimizde olamıyoruz bir eşimim ailesi bir benim ailem oralarda falan mı mikrop kaptı anlayamadim çünkü yaz tatlilisonrası oldu

Yanlış yazmış olabilirim vajinal temizlik abartmasi nasıl oluyor ben sadece her tuvaletinde şu ile temizleyip peçete ile kuruluyorum

Şu çok içiyor camasirlarini 90 derecede granül sabun ile yıkayıp utuluyorum her gün değiştiririm çamaşırını hatta sabah akşam deyistirdigimde oluyor
Hmm kuri kalmasi cok onemli ama uzuldum gercktn bu yasta bi cocugun bu sikintilari cekmesi malum coronadan doktor bulmak da cok zor insallah gecer biran once

Ebru zulfikaroglunun hanımlara yönelik bir tavsiyesi var akıntı ve kaşıntı için. Ilık suya yarım çay bardağı sirke ve yarım çay bardağı tuz koyup karistiiyor sonra da onbeş dakika içinde oturuyorsunuz. Küçük hanım için de fayda sağlar mı bilemem ama instagrmainiz varsa ebru zulfikarogluna danışmanı deneyin. Elinden geldiğince sorulara cevap vermeye çalışan bı doktor.

Yanlış yazmış olabilirim vajinal temizlik abartmasi nasıl oluyor ben sadece her tuvaletinde şu ile temizleyip peçete ile kuruluyorum
Sizin yaptığınız yeterliymiş zaten. Sabun ve diğer kimyasal maddeler o bölgeye zarar veriyor, abartıdan kast ettiğim buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…