• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaşındaki kızım masturbasyon yapıyor

Birmutlublog

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
18
4
6
30
Cidden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . Duygusal yoksunluğu yada yalnızlığı yok oynuyoruz etkinlik yapıyoruz geziyoruz her istediği olmamakla birlikte genelde istedikleri oluyor. Güzellikle anlattım olmadı kızdım olmadı seneye kreşe gidecek milletin içinde yapacak millet anlamazda gelişim döneminde normal olduğunu Ne yapacağım diken üstündeyim 😞😞:KK43:

Kres doneminde cocugu olan herkes anlar gelisimsel oldugunu. Kizmak vs cozum degil gormezden gelin.

Ilgisini baska yone cekmekden baska care yok yada bunun tuvalet ihtiyaci gibi ozel oldugunu herkesin yaninda yapilmamasi gerektigini anlatabilirsiniz

Bunu bir yerden görmüş ve yapıyordur muhtemelen. O yüzden bu etmenleri ortadan kaldırmanın doğru olacağını düşünüyorum.

Bu yaştaki çocukların %50 sinde görülen bi durum olduğunu duymuştum ama sizin kızınıza karşı tutumunuz çok önemli korkutmadan,kızmadan anlatmaya çalışın.. Zamanını dolu dolu geçirmesini sağlayın unutur inşAllah ..

Bunun yanlış bişey olduğunu söylemeniz doğru değil. O zaman ayıp diye düşünerek yapacak. Hele kızmak asla çözüm değil. Her gördüğünüzde bu yaptığın yanlış vs demeyin, sadece ilgisini başka yöne çekmeye çalışın. Gel birlikte şunu yapalım, mutfaktaysanız ona da küçük küçük işler verin yada oyun oynamaya yöneltin. Ama asla bunun yanlış bişey olduğunu düşündürtmeyin ona. Küçük kızımızın yaptığı asla ayıp değil, cinsel bişey hiç değil 🤗🤗

Benzer bir durumdan bahsedildiğinde psikolojik danışman arkadaşım tepki vermeyip dikkatini dağıtmak gerektiğini söylemişti. Kızmak ilgisini daha da yoğunlaştırabilir.

Yani cocuk neticede normalde bile soyledigimiz seyleri tekrar ediyorlar ama her seferinde hatirlatmakdan baska care yok kizmadan ufak bir uyari seklinde..
Umarım .. kreşe gidecek olması beni endişelendiriyor yabancı birinin yanında yaparsa insanlar Ne tepki verir diye

Benzer bir durumdan bahsedildiğinde psikolojik danışman arkadaşım tepki vermeyip dikkatini dağıtmak gerektiğini söylemişti. Kızmak ilgisini daha da yoğunlaştırabilir.
Sabretmek okadar zorki bu konuda özellikle başkalarının yanında yapıpta millet dik dik baktığı zaman 😕

Back