4 yasindaki kizim emziyi birakmiyor

08ilayda08

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
45
1
16
Almanya
Merhaba arkadaslar ben bu sitede yeniyim ve sizinle birsey paylasmak istiyorum,benim iki evladim var biri erkek 7 yasinda digeride kiz 4 yasinda.. ama ne yazikki kizim emziyi birakmak istemior uctane emzik deldim kestim verdim kendisine gizlice ama inanmadi agladi durdu ne yapmam gerekiyor?oglum 2 yasinda birakmisti emziyi ama kizim biraz inatcii :] Bilgisi olan varsa sevinirim herkese slmlar..

Kızın artık bilinçli bir yaşa gelmiş süsüne düşkün bir kız çocuğuysa eğer (ben kızımda o yolu izlemişdim) kızım diş doktoruyla konuşduk eğer emzik emmeye devam edersemn dişlerin şöyle olurmuş dişlek hareketi yapın ve o nedenle güzelliğin bozulmasın diye bırakmak zorundayız diyip emziği atın kararlı davranın ilk günler sızlanacakdır ama sonunda kabulenmek durumunda kalacakdır

Evet cok haklisiniz,ama hata bende kiyamiyorum hemen agliyor,cok kandirmaya caliştim dediyiniz gibi taklit yaptim banamisin demiyor doktora soyledim birakmasi lazim dedi benim kiz o yuzden peltek konuşuyor ve azcik dişlek cok belli olmuyor ama konuşunca belli artik ne yapcagmi şaşirdim

Siz kararlı olmazsanız sonuca ulaşamazsınız ağlayacak tabiri caizse bağrınıza taş basıp kararlı olacaksınız başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…