Davranış Bozuklukları 4 yaşında Çocuğum eve gelmek istemiyor...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
Merhaba benim sıkıntım oğlumla boşanalı 6 ay oldu ve 4 yaşında aktif bir çocuk en büyük sıkıntımız normalde benimle kalmasına ramen babanesine gittiği zaman eve gelmek bana gelmek istemiyor 10 gün geçse bile eve getiremiyoruz eve geldiğinde ise 1-2 günden sonra yine babanesini istiyor oradada mutlu burdada her istediğine sahip boşandığımda ev değiştirmek zorunda kalıp ablamla yaşamaya başladım evliyken sürekli burda olmak istiyordu ama şimdi hiç istemiyor getirmek istediklerinde beni sevmediğini beni özlemediğini bahane ediyor buda beni çok üzüyor.. lütfen neler yapabilirim bana yardımcı olun

babaenne evinde ona sunulan ortami sizde saglamaya calisin belki bi oyun arkadasi vardir ondan ayrilmak istemiyordur.
veya size tepkilidir, cocugun yaninda babasi hakkinda olumsuz konustunuz mu hic ? e iyisi yardim almak burda bizim halledebilecegimiz bir mevzu degil.

babası için konuşmalarımız haketmesede çok olumlu bana tepkiside yok ama orada arkadaşları var ve babane tarafından fazlasıyla her istediği yapılıyor bizde buraya geldiğinde yapıyoruz gereken tüm isteklerini ama yinede babaneyi benden daha fazla sevdiğini ve özlediğini söyleyerek beni çok üzüyor :(

her isteğinin yerine getirilmesi ne kadar doğru bilemiyorum, en kısa zamanda bir profesyonelden destek almanızı tavsiye ederim.

Back