Canım , Allah yardımcımız olsun seni iyi anlıyorum benimde korkum ilerleyen yaşlarda devam etmesi .... Dün akşam cubuk kraker verdim yine ısırdı bir parça yuttu yutmada sorun yok ama çiğnemiyor babasıyla birlikte bizde cubuk kraker yiyiyoruz gösteriyoruz bak kızım diyoruz ama bize gülümsüyor
))))herkes bana şöyle eleştiriyor sen hiç aç bırakmıyorsun aç bırak eline ekmek ver ısıracak yemeyi öğrenece diyor ama onu bir gün denedim ama açlığına anne olarak ben dayanmıyorum zaten yemek vermesen yemek istediği yok ki annem diyor ki yemekte gözü yok ki bişeyler yesinde öğrensin diyor.....
aynı şey görümcemin oğlunda da varmış oda 6 yaşında yeni yeni boağazında kalmıyormuş yanii püre yapmadım ama diyor ne yese boğazında kalıyordu dedi yutuyor parçaları diyor merak etme zaman diyorlar....
herkes konuşuyor hemen anne suçlu oluyor sen alıştıramamışssın falan diye sanki ben çok meraklıyım ona ayrı yemek bize ayrı yemek yapmaya.. bir misafirliğe gideceğiz diyelim yemekli ona önce evde yemeğini yediriyorum sonra gidiyoruz. bende isterim dışarı çıktığımızda eline bişey vereyim yesin ama biz yemek saati gelince inan koştur koştur eve geliyoruz ... Mama masasına çok alıştı eğer o yoksa yemek yemiyor ....
Ne yapalım sağlıklı olsunlarda biraz daha sabır diyeceğiz....