• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaş sendromu yardım kizlar

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
34
İstanbul
Kızlar 4 yaşına yeni girmiş bir yigenim var kiz çocuğu her hafta sonu bizdeler çok sevip ilgileniriz ama çok aşırı hırçınlasti çok vuruyor laftan sözden anlamıyor annesi babasi bize bırakıyor konuşup onlar çıkıyor aradan zaman geçiyor anne baba diye ağlıyor onu birşeylerle oyalamaya çalışıyorum telefon istiyor YouTube çizgi film vs izleyince de gece rüya görüyor korkuyor ağlıyor bir kaç gün boyunca annesi babasi da doğal olarak vermeyin diyor vermeyince bn kötü oluyorum yigenim vuruyor bana bazen bir neden yokken de gelip vuruyor yani bunu iletişim şekline getirip alışkanlık haline getirmesinden de korkuyorum sonuçta bnde ameliyatliyim her yerim vida dolu dayanamıyorum vurduğu yer günlerce ağrıyor görmezden geliyorum olmuyor konusmaya çalışıyorum olmuyor napcam bilmiyorum çocukların her dediği olmaz olacak şey vardır olmayacak şey vardır bana bir yol gösterir misiniz canlar delircem valla ailemle ayni evde yasadigim için mecburum bu durumlari yaşamaya 🥲

Annesi babası sanırım geziyor size bırakıp çocuğu düşünüyorlar madem gitmesinler

Back