• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yaş karma aşı

florya455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
354
1.350
43
Dün oglumun 4.yas aşısını yaptırdık (Kkk ve dabt ipa) dünden beri atesi 40dan asagı düsmüyor. Ates dusuruculer etki etmiyor. 4 yas asısı yaptıran var mı? Siz süreci nasıl atlattınız?

Dün oglumun 4.yas aşısını yaptırdık (Kkk ve dabt ipa) dünden beri atesi 40dan asagı düsmüyor. Ates dusuruculer etki etmiyor. 4 yas asısı yaptıran var mı? Siz süreci nasıl atlattınız?
Benim cocumda ates olmadi ama kolu balon gibi oldu alev gibi yaniyorsu kirk ates cok tehlikeli ilacla dusmez ilik dus ve hemen hastane havale derecesine gelmissiniz

Kolda hassasiyet var ama sisme gibi bir durum olmadı. Soguk kompres ılık dus ilac derken sukur 38leri gorduk son birkac saattir.

Benim kizimda oldu ama sadece kol ağrısı yaşadı tetanoz da varmıştı içinde ağrı olunca biraz calpol vermiştim ateş olmadi

Back