4 ve 5 yaşalrındaki çocuklarını yüzme kursuna gönderen annler neler yaşadınız?..

benim oğlum 4 yaşında. bu yaz göndermeyi düşünüyorum ama mikrop kapabilme ihtimali beni düşündürüyor :/

bence korkmamalısın.
sakınan göze çöp batar derler ya..özellikle toprakta oynamalı, koşmalı çocuklar bence.uzmanlar da böyle söylüyr.bağışıklığa iyi geliyrmuş.
bize gelince, kızımın su çiçeği 10 günde geçti çok şükür kızım kreşe yeniden başladı ama havuz için nuh diyor peygamber demiyr.
inanır mısın sırf yüzmeyi öğrensin diye onun kreşteki arkadaşlarının annelerini bile aradım.sırf gitsin diye.onlar da olumlu karşıladılar ama müsait olmadılar sanırım.gelemediler:((
burda cumartesi pazar havuz var.cumartesi sabah" anne havuza gidiyr muyum" diye kalktı.gitmek istemiyrm dedi hep.ben de bi bakalım istemiyrsan girmezsin dedim.neyse gittik havuza ağladı ben de arkadaşlarının annelerini aradım.2 kız arkadaşının annesini.
arkadaşları gelmeyince o da gitmek istemedi.arkadaşlarım gelsin o zman giderim diyor.zaten ertesi gün hiç götürmedm..
ben de 1 yıl daha bekleme kararı aldım ama yine de ufak da olsa umudum var..

evet arkadaşlar şimdi anladım ki
kızımın daha zamana iihtiyacı var evet belki 4 yaşında yüzme kursuna başlasaydı çok mutlu olacaktım evet ama sanırım kızımın hazır olmadığını anladım.
sırf havuza gitsin diye kreşteki arkadaşlarının annelerini bile aradım.hiç tanımadığım insanları..çünkü arkadaşlarının da gelmesini istiyordu.ancak onlar başta bu duruma benim kadar itibar etmediler sanırım..
oysa ki çocuğun özgüven gelişimi için çok yararlı bi spor ama sanırım bizim zamana ihtiyacımız var...

merhabalar kızlar

en sonunda kızımın arkdaşının annesi beni aradı ve çok şükür kursa gelmek istediklerini söyledi.geçen haftasonu çok şükür kursa gittik sorunsuz bi şekilde.hiç ağlamadan hem de bayan hoca bıraktığı halde gayet mutlu bi şekilde atlattık. o sinirli sert hoca yoktu..
ancak bu sefer de yaz tatili giriyor araya bakalım inşallah gittiğimiz yerde olur..bi yüzme kursu bi mental aritmetik en çok istediğim şeyler kızım için haa bir de ilerde severse keman kursu falan bakalım..

Back