Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık. Hem de çok.
Valla çok istiyorsan isminin bir okula verilmesini gidip yaptırırsın bi tane, ya da ne biliyim sen öldükten sonra birileri seni düşünür adına bir okul açar iyi hoş öylesi de, durup dururken hali hazırda yapılmışı olan bir okulun ismininin değiştirip adımın verilmesi beni tatmin etmezdi şahsen.
Bir de yetkililerden ricam ben mezun olmadan gidip İstanbul üniversitesinin adını Fatih Sultan Mehmet filan yapmayın lütfen
Allah'tan bizimki hali hazırda, Adnan Menderes Üniversitesi
Eğitim kanununda yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi. Kanunla 4 üniversitenin adı da değişiyor.
”İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Yasayla, Rize Üniversitesi’nin adı ”Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi”, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi’nin adı ”Abdullah Gül Üniversitesi”, Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin adı ”Bülent Ecevit Üniversitesi”, Konya Üniversitesinin adı da ”Necmettin Erbakan Üniversitesi” olarak değiştiriliyor.
Edit: Bu konu herhangi bir siyasi amaç güdülmeden açılmıştır. Üniversitelerin yeni isimlerinin bilinmesi amaçlanmıştır
puhahahha fatih sultan mehmettt ayy iyi güldümm:)))
Valla çok istiyorsan isminin bir okula verilmesini gidip yaptırırsın bi tane, ya da ne biliyim sen öldükten sonra birileri seni düşünür adına bir okul açar iyi hoş öylesi de, durup dururken hali hazırda yapılmışı olan bir okulun ismininin değiştirip adımın verilmesi beni tatmin etmezdi şahsen.
Bir de yetkililerden ricam ben mezun olmadan gidip İstanbul üniversitesinin adını Fatih Sultan Mehmet filan yapmayın lütfen
hadi basbakani felan anladim da fatih sultan mehmete muhalefet neye binaen arkadas oraya cözemedim., zaten istanbul üniversitesi dedigin 1453 de Fatih Sultan Mehmet emriyle kurulan Sahn-ı Seman devamidir, sonraki adi Darülfünun dur simdi hali ise 1933 kurulmustur.
demek ki kurumlarin adi dönemine göre degisiyormus.