• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Üniversitenin adı değiştiriliyor...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Eğitim kanununda yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi. Kanunla 4 üniversitenin adı da değişiyor.

”İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yasayla, Rize Üniversitesi’nin adı ”Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi”, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi’nin adı ”Abdullah Gül Üniversitesi”, Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin adı ”Bülent Ecevit Üniversitesi”, Konya Üniversitesinin adı da ”Necmettin Erbakan Üniversitesi” olarak değiştiriliyor.

Edit: Bu konu herhangi bir siyasi amaç güdülmeden açılmıştır. Üniversitelerin yeni isimlerinin bilinmesi amaçlanmıştır

Son düzenleme:
melekete göre koymuşlar
başbakanım rizeli
cumhurbaşkanım hemşom kayserili :)))) okumak isterdim o ünide
diğerleride öyle

Ne bu saçmalık yaa,illa siyasetçi adı olması mı gerekiyor yani...

Hiç beğenmedim...Çok şükür Trakya Üniversitesi mezunuyum :34:

isabet bir karar olmuş rize üniversitesin de okumak vardı da nasip işte istanbul üniversitesindeyim :/ orada kayseri nüiversitesinde okuyanlar şanslı benim gözümde..

Valla çok istiyorsan isminin bir okula verilmesini gidip yaptırırsın bi tane, ya da ne biliyim sen öldükten sonra birileri seni düşünür adına bir okul açar iyi hoş öylesi de, durup dururken hali hazırda yapılmışı olan bir okulun ismininin değiştirip adımın verilmesi beni tatmin etmezdi şahsen.

Bir de yetkililerden ricam ben mezun olmadan gidip İstanbul üniversitesinin adını Fatih Sultan Mehmet filan yapmayın lütfen :40:

Valla çok istiyorsan isminin bir okula verilmesini gidip yaptırırsın bi tane, ya da ne biliyim sen öldükten sonra birileri seni düşünür adına bir okul açar iyi hoş öylesi de, durup dururken hali hazırda yapılmışı olan bir okulun ismininin değiştirip adımın verilmesi beni tatmin etmezdi şahsen.

Bir de yetkililerden ricam ben mezun olmadan gidip İstanbul üniversitesinin adını Fatih Sultan Mehmet filan yapmayın lütfen :40:

puhahahha fatih sultan mehmettt ayy iyi güldümm:)))

şimdiyee kadar hiç aklıma gelmemişti cidden düşünceler farklıdır elbette ama o şanlı ecdadımın padişahımın adını üniversitemde duymak ve gururlanarak söylemek isterdim ben de :/

yaa çok saçma olmuş.. başbakanımıza kesinlikle bi lafım yok ama rizeli diye devlet ünisinin adı değişir mi?:53: gerçekten çok garip. bunlar gerçek olursa çok şaşıracağım ..

Ülkemiz için emeği geçen insanların isimleri sokaklara caddelere okullara verilsin bence güzel birşey. :72:

şaka gibi yeminle şaka gibi...
Eskiden çok sinirlenirdim haber izlerken,şimdi ister istemez gülüyorum...

Başbakanımızın,cumhurbaşkanımız ilime bilime nasıl nasıl yatırımlar yapmışlar da kendi isimlerini verme hakkını bulabiliyorlar ki??

Hadi fakültenin en büyük kampüsüne adını verir anlarım(Afyon ahmet necdet sezer=ANS kampüsü gibi), bülent eceviti,ısparta-süleyman demireli de anlarım.onlara diyecek lafım yok,ama sen aktif olarak siyaset yapan adamsın.Yani şu an varsın,siyasette rol oynuyorsun.Seni sevenler olduğu gibi sevmeyenler de olacaktır.Neden senin görüşünde olmayanlar senin adın altında mezun olsunlar ki,bu nasıl bir dayatmadır???
parasının arka yüzünde bile ilim adamlarının resmini koyan ülke biz değil miyiz??Yakışıyo mu hiç??

Back