- 11 Mart 2025
- 109
- 11
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
Awox ve prodoctor baya iyi diyorlar bunları tercih edersiniz bi de çift çizgiyi görünce ve betayı görünce hemen heveslenmemek lazım kimyasal olabilir kesin olana kadar beklemek lazımYarın regl günüm. 3 gündür yaptığım freely nova check testleri bariz silik ve sonrasinda da. Çift çizgi çıktı. Umutlandim inandım çünkü 4 test de böyle çıktı.
Bugün days comfort.aldim 2 adet yaptım tamamen negatif silik bile değil. Bu testleri anlamıyorum umutlanmistim nasıl üzüldüm anlatamam bana ders oldu. Bir daha test işine girmeyeceğim gecikirsem kan verecegim gerçekten psikolojim bozuldu çünkü
Bu ay ilkkez denemistik ve ben çok taktım buraya bağlandım okudum.ettim vs hergin test test psikolojim çok etkilendi bu konudan uzaklaşıp kendime vakit ayırmaya karar.verdim. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım dün nasıl bir sevinç içindeydim şuan göz yaşlarımi durduramiyorum.Aynı durum bende de vardı kuzum ah ah bak atıyorum sana
Bu testlerin hiç birine güven olmuyor kan kesin sonuç maaalesef
Çok iyi anlıyorum seni 16 aydır bebek için yapmadığım şey kalmadı bende böyle heveslenmiştim bende 1 ay kendime gelemedim sürekli atak geçirdim ama yılmıyorum hala bebek için bu ay yine ovülasyon testi denedim değerlendirdim bekliyorum rabbim inşallah çabamızı boşa çıkarmaz. Ama bırakma kendini ilk kez denemişsin daha umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsınBu ay ilkkez denemistik ve ben çok taktım buraya bağlandım okudum.ettim vs hergin test test psikolojim çok etkilendi bu konudan uzaklaşıp kendime vakit ayırmaya karar.verdim. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım dün nasıl bir sevinç içindeydim şuan göz yaşlarımi durduramiyorum.
Bırakmak değil de beklentiden uzaklaşmaya kafamı dağıtmaya karar verdim buna odaklı yaşamak.bir ay.bile bana çok ağır geldi. Rabbim herkesin gönlüne göre versinÇok iyi anlıyorum seni 16 aydır bebek için yapmadığım şey kalmadı bende böyle heveslenmiştim bende 1 ay kendime gelemedim sürekli atak geçirdim ama yılmıyorum hala bebek için bu ay yine ovülasyon testi denedim değerlendirdim bekliyorum rabbim inşallah çabamızı boşa çıkarmaz. Ama bırakma kendini ilk kez denemişsin daha umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsın
Testleri atar mısınızYarın regl günüm. 3 gündür yaptığım freely nova check testleri bariz silik ve sonrasinda da. Çift çizgi çıktı. Umutlandim inandım çünkü 4 test de böyle çıktı.
Bugün days comfort.aldim 2 adet yaptım tamamen negatif silik bile değil. Bu testleri anlamıyorum umutlanmistim nasıl üzüldüm anlatamam bana ders oldu. Bir daha test işine girmeyeceğim gecikirsem kan verecegim gerçekten psikolojim bozuldu çünkü
İki tanesini cekmemisim işte birisi çok koyiydu resmen pozitif diğerleri böyleydi dk sinda çıktı hemde farklı markalar ama.bugjn yaptığım days comfort negatif çıktı tamamen silik bile yok .Testleri atar mısınız
İsterseniz bi kan verin çünkü benim net pozitif çıkan günümde başka bir marka negatif çıkmıştı ertesi gün kan verdim hamileydim 134 çıktı beta yani belli olmuyor yalancı negatif de oluyorİki tanesini cekmemisim işte birisi çok koyiydu resmen pozitif diğerleri böyleydi dk sinda çıktı hemde farklı markalar ama.bugjn yaptığım days comfort negatif çıktı tamamen silik bile yok .
Sanmıyorum regl olacağım muhtemelen moralim çok kötü o kdr pozitif görünce kendimi baya inandirmisim bugün şok oldjm çok ağladım hala ağlıyorumİsterseniz bi kan verin çünkü benim net pozitif çıkan günümde başka bir marka negatif çıkmıştı ertesi gün kan verdim hamileydim 134 çıktı beta yani belli olmuyor yalancı negatif de oluyor
Neden regl olacağınıza eminsinizSanmıyorum regl olacağım muhtemelen moralim çok kötü o kdr pozitif görünce kendimi baya inandirmisim bugün şok oldjm çok ağladım hala ağlıyorum
Öyle hissediyorum ağrım falan yok ama.zaten.gebelik belirtim de yoktu. Sadece testlere inanmıştımNeden regl olacağınıza eminsiniz
Valla bende de yoktu gebelik belirtisi hala yok sadece adet ağrısı ve bel ağrısı varÖyle hissediyorum ağrım falan yok ama.zaten.gebelik belirtim de yoktu. Sadece testlere inanmıştım
Bugün 2 tane ustuste yaptım ikisi de negatif ve yarın adet günüm olsaydı 2 tane negatif çıkmazdı diye düşünüyorum. Sadece bugün test yaptığımda idrarim çok açık renkti ondan şüphelendim biraz
Öyledir cnm ama iki test.de.negatif bugün dediğim gibi silik çizgi. Bile yokValla bende de yoktu gebelik belirtisi hala yok sadece adet ağrısı ve bel ağrısı var
Ah canım lütfen ağlama daha ilk denemen. En başından böyle stres yaparsan süreci uzatırsın henüz regl olmamışsın bu testlere bu kadar bel bağlama gecikmeni bekle inşallah güzel haberler alırsınBu ay ilkkez denemistik ve ben çok taktım buraya bağlandım okudum.ettim vs hergin test test psikolojim çok etkilendi bu konudan uzaklaşıp kendime vakit ayırmaya karar.verdim. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım dün nasıl bir sevinç içindeydim şuan göz yaşlarımi durduramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?