• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller 4. TCA peeling deneyimim :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
daha önce 3 kez yaptım ve güzel sonuçlar aldım kızlar. bu seferkini 3 dk beklettim yüzümde ve kremle sonlandırdım. diğerlerinde hep kısa süre tutmuştum ve suyla yıkamıştım. bu sefer daha etkili olsun diye kremle sonlandırdım. 6-7nci seansımda lekelerimin %90nından kurtulacağımı düşünüyorum. çok güzel bir şeymiş bu tca.gelişmeleri yazarım yine.

evet cnm bende kullanıyorum % 15 tca ben okadar bekletemıyorum cok yanıyor nasıl dayanıyorsun sen. bırde kremle sonlandırma olayı benı cok korkutuyo kremı surup hıc yıkamadan oylece yatıyormusun.

10 gün arayla yapıyorum ben kış bitmeden kurtulayım diye :)

arkadaşlar bende tca % 50 uyguladım internettten satın aldım ama halen beklemedeyim ben bıraz fazla beklettim galıba baya bi yandı 1 hafta oldu soyulmaya basladım ama altı kahverengı leke şeklinde kaldı zamanla acılcak gıbı duruyor ılk basta daha koyuydu çünkü biraz geçti gibi aynı şekilde uygulayıp lekeleri geçen var mı acaba arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim inş.geçicek sivilce lekelerinden kurtulayım derken şimdi de kahverengi lekeler cıktı:(:(:(:

arkadaşlar bende tca % 50 uyguladım internettten satın aldım ama halen beklemedeyim ben bıraz fazla beklettim galıba baya bi yandı 1 hafta oldu soyulmaya basladım ama altı kahverengı leke şeklinde kaldı zamanla acılcak gıbı duruyor ılk basta daha koyuydu çünkü biraz geçti gibi aynı şekilde uygulayıp lekeleri geçen var mı acaba arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim inş.geçicek sivilce lekelerinden kurtulayım derken şimdi de kahverengi lekeler cıktı:(:(:(:

%50 kesınlıkle yüzde kllanılmaz cnm arastrmadınmı hiç . dövme sılmek için kullanıyorlar onu. güzellık salonlarındada yumusatıp cok derin izler için kullanılıyor. nasıl cesaret ettın boyle bıseye bırımı tavsıye ettı

%50 kesınlıkle yüzde kllanılmaz cnm arastrmadınmı hiç . dövme sılmek için kullanıyorlar onu. güzellık salonlarındada yumusatıp cok derin izler için kullanılıyor. nasıl cesaret ettın boyle bıseye bırımı tavsıye ettı

Yüzüm için kullanmadım sırtımda ufak tefek sivilce lekeleri vardı onun için baya etkili oldu ama soyulduktan sonra hafif kahverengılık kaldı zmaanla acılır mı acaba onu merak edıorum acılıo gıbı sankı daha koyuydu cunku

Yüzüm için kullanmadım sırtımda ufak tefek sivilce lekeleri vardı onun için baya etkili oldu ama soyulduktan sonra hafif kahverengılık kaldı zmaanla acılır mı acaba onu merak edıorum acılıo gıbı sankı daha koyuydu cunku

haa ohh rahatladım yaa:D günesemi maruz bıraktınkı oyle oldu acaba mutlaka gunes koruyucu kullanmak gerekır cunku kullanmayınca oyle oluyor dıye bılıyorum:

haa ohh rahatladım yaa:D günesemi maruz bıraktınkı oyle oldu acaba mutlaka gunes koruyucu kullanmak gerekır cunku kullanmayınca oyle oluyor dıye bılıyorum:

Güneş gören bi yerde deil ki ama bıraz daha koyuydu açıldı galiba zamanla açılcak gıbı duruor sankı ama böle kalırsa sıvılce lekelerımı gerı arıcam galıba ahh ahhh geçicek inş. daha da elımde var bu tca ne etkılı bişe yaa

canım benim çenem neredeyse tamamen soyuldu.Ama alnım duruyor hala.Bepanthene sürerken yüzüme 2-3 dakika masaj yapıyorum,soyulmaya çok faydası oldu.bepantene plus, kreminee göre biraz daha yağlı olduğundan deriyi daha çok yumuşattı sanki.Sanki yarına yüzümün hepsi soyulacakmış gibi hissediyorum.Kendim soymuyorum ama Ucu kalkan yerlere dokunduğumda kendiliğinden ufak ufak deri geliyor.Zorlamıyorum hiç çekiştirmiyorum yanİ.Bu durumda iz kalma gibi bi durumu olmaz dimi ?

arkadaşlar bende internetten aldım ve dün ilk kez yaptım.30 saniyeden fazla kesinlikle tutmayın diye talimat yollamışlar.hemen yıkadım ama sürdükten sonra beyazlama falan olmadı.bazı arkadaşlar beyazlama olana kadar bekletilmeli diyor.acaba orjinal tca değilmi benimki.böyle şeylerde okumuştum.tca kötü kokulu bir sıvıdır diyorlar ben çok kötü koku falan hissetmedim sürerken.nereden aldıgınızı ögrenebilir miyim acaba?orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağız?

arkadaşlar bende internetten aldım ve dün ilk kez yaptım.30 saniyeden fazla kesinlikle tutmayın diye talimat yollamışlar.hemen yıkadım ama sürdükten sonra beyazlama falan olmadı.bazı arkadaşlar beyazlama olana kadar bekletilmeli diyor.acaba orjinal tca değilmi benimki.böyle şeylerde okumuştum.tca kötü kokulu bir sıvıdır diyorlar ben çok kötü koku falan hissetmedim sürerken.nereden aldıgınızı ögrenebilir miyim acaba?orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağız?

markası ne cnm? 30 sn ye de bişi olmuyor bende ilk 30 sn ye bekletmiştim. kişiden kişiye göre değişiyor. ben en son 3 dk beklettim yüzünde cildim hassas değil çünkü.

markası ne cnm? 30 sn ye de bişi olmuyor bende ilk 30 sn ye bekletmiştim. kişiden kişiye göre değişiyor. ben en son 3 dk beklettim yüzünde cildim hassas değil çünkü.

markası skin renue.gg den aldım.malum satıcıdan.en çok onun ürünü var zaten diye ona güvendim ama bilemiyorum.satıcının adı pow.. of be..ty....ondan ürün alan var mı?
ama en önemlisi şu.gönderilen a4 kağıdına talimat yazmışlar ve 'kesinlikle ilk kullananlar 30 sn den fazla tutmayınız,bazı ciltler için 1 dk yeterli iken bazı ciltler için 30 sn bile fazla olabilir'diye not düşmüşler.düşünün bunu okuyup insan nasıl daha fazla tutabilirki.ama bugun kararmalarım başladı.tabi sadece çenem ve tek yanagım,diğer bölgeler için hiç ise yaramamış süre yetmemiş gibi gorunuyor.

bende %20le yapıorum canm. benim cildim hassas olmadığı için yanma yada kararma olmuyo bende canım.sadece hafif kızarıklık oluyo. sonra buruşuyo ve soyulmaya başlıyo. cildi hassaslarda kahverengilik oluyomuş.benim hep beyaz beyaz soyuluyo. inşallah kurtuluruz bu lekelerden. 7nci seansta kaybolcak gibi geliyo bana izler.

arkadaşlar bende tca % 50 uyguladım internettten satın aldım ama halen beklemedeyim ben bıraz fazla beklettim galıba baya bi yandı 1 hafta oldu soyulmaya basladım ama altı kahverengı leke şeklinde kaldı zamanla acılcak gıbı duruyor ılk basta daha koyuydu çünkü biraz geçti gibi aynı şekilde uygulayıp lekeleri geçen var mı acaba arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim inş.geçicek sivilce lekelerinden kurtulayım derken şimdi de kahverengi lekeler cıktı:KK43::KK43::KK43::
merhaba lekeleriniz geçti mi acaba

Back