• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller 4. TCA peeling deneyimim :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
daha önce 3 kez yaptım ve güzel sonuçlar aldım kızlar. bu seferkini 3 dk beklettim yüzümde ve kremle sonlandırdım. diğerlerinde hep kısa süre tutmuştum ve suyla yıkamıştım. bu sefer daha etkili olsun diye kremle sonlandırdım. 6-7nci seansımda lekelerimin %90nından kurtulacağımı düşünüyorum. çok güzel bir şeymiş bu tca.gelişmeleri yazarım yine.

umarım lekelerinden kurtulursun canım.Bende dün gece yaptım tca %20. şuanda beklemedeyim.En sıkıntılı durum insan içine çıkamamak.Sen % kaçlık kullanıyorsun?

bende %20le yapıorum canm. benim cildim hassas olmadığı için yanma yada kararma olmuyo bende canım.sadece hafif kızarıklık oluyo. sonra buruşuyo ve soyulmaya başlıyo. cildi hassaslarda kahverengilik oluyomuş.benim hep beyaz beyaz soyuluyo. inşallah kurtuluruz bu lekelerden. 7nci seansta kaybolcak gibi geliyo bana izler.

Benim cildimde de kararma oluyo.O yüzden eve kapattım kendimi.Şuanda hafif kararma var hatta her gün resmini çekicem, diğer işlemlerle kıyaslamak adına.Benim lekeler çok rahatsız edici değil,pul pul kuruluk ve pürüzler var. alkol salisilik gül kremi resorcine içerikli tonik kullandığımdan dolayı cildim aşırı sertleşti,gerginleşti ve hatta çatladı.(Genelde kışın yaşıyorum bu problemi) Gözenekler tıkalı olduğu için,ucu çıkmayıp şişip kalan sivilceler çıkmaya başladı.Belli ki üstteki derinin atılmaya ihtiyacı var artık.Bu açıdan beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.TCA dan sonra yeni araştırdığım roche duo kullanmaya başlıcam.Umarım faydasını görürüz.

Benim cildimde de kararma oluyo.O yüzden eve kapattım kendimi.Şuanda hafif kararma var hatta her gün resmini çekicem, diğer işlemlerle kıyaslamak adına.Benim lekeler çok rahatsız edici değil,pul pul kuruluk ve pürüzler var. alkol salisilik gül kremi resorcine içerikli tonik kullandığımdan dolayı cildim aşırı sertleşti,gerginleşti ve hatta çatladı.(Genelde kışın yaşıyorum bu problemi) Gözenekler tıkalı olduğu için,ucu çıkmayıp şişip kalan sivilceler çıkmaya başladı.Belli ki üstteki derinin atılmaya ihtiyacı var artık.Bu açıdan beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.TCA dan sonra yeni araştırdığım roche duo kullanmaya başlıcam.Umarım faydasını görürüz.

canım sende daha cabuk etkili olur o zaman. çok sorunun yok çünkü. umarım istediğin gibi bi cilde sahip olursun. ama çok güzel canlandırıyor cildi. kaçıncı seansın bu arada?

canım ben geçen sene 1 kez yaptım sadece.çünkü eve gelen giden eksik olmuyor :1: bu ikinci yapışım oluyor.bana kalsa kışın ayda 1 yapacağım ama 1 hafta evde durma imkanım olmuyor.canım sen krem olarak ne kullanıyorsun?

Ben ilk yaptığımda tümüne aynı anda uygulamıştım.Ama bu sefer yüzümü 3 e bölüp yaptım. önce alnıma sürdüm,sonra yanaklarıma yaptım.Sanki böyle daha iyi oldu çünkü daha eşit belkiyor tca yüzde.Ama acıyı biraz fazla çekiyorsun tabi :) Ayrıca başlamadan önce dudaklarıma gözlerimin kenarlarına bepanthene sürdüm.çünkü tca çok sıvı olduğu için oralara akıyor.Ben bepantene plus kullanıyorum.Krem olanı çok çabuk emiliyor krem yokmuş gibi oluyordu.Ama hangisi daha faydalı olur,daha çabuk soyar onu bilemiyorum tabi.

bende bölüm bölüm yapıyorum canım. o zaman kontrol edebiliyosun hepsi eşit süre bekliyor. plusta güzelmiş bende bidahaki sefere ondan alıcam.

başladı canım hafif hafif soyuluyor. özellikle burun kenarlarım ve çenem. 1-2 güne iyice artar soyulmalar. bıcı bıcı yapayım da iyice yumuşasın :) senin nasıl gidiyor?

canım benim çenem neredeyse tamamen soyuldu.Ama alnım duruyor hala.Bepanthene sürerken yüzüme 2-3 dakika masaj yapıyorum,soyulmaya çok faydası oldu.bepantene plus, kreminee göre biraz daha yağlı olduğundan deriyi daha çok yumuşattı sanki.Sanki yarına yüzümün hepsi soyulacakmış gibi hissediyorum.Kendim soymuyorum ama Ucu kalkan yerlere dokunduğumda kendiliğinden ufak ufak deri geliyor.Zorlamıyorum hiç çekiştirmiyorum yanİ.Bu durumda iz kalma gibi bi durumu olmaz dimi ?

olmaz canım ben ucu kalkan yeri soydum bazen.iz kalmadı. o soyulmayan yeri zorlarsan olur sanırım. benim soyulmam geç oluyor acaba kremi az sürdüğüm için mi oluyo? bugün bi kere sürdüm sadece.

Kremi az sürdüğün için olabilir canım.Çünkü ölü deriyi yumuşatınca kendi derinden ayrılması kolaylaşıyor.Tıpkı duşta yumuşadığı gibi.ilk günler 2-3 kez sürmüştüm.Soyulma başlayınca bu sayıyı artırdım uçları kalmaya başladı.Sende bi daha ki sefere plusı dene bakalım hangisinin daha iyi sonuç verdiğini kıyaslayabilirsin.

bidahaki sefere onu deneyecem mutlaka. bu arada bitiyor benim tca m yeniden almam lazım internetten. 1 kullanımlık falan kaldı.

arkadaşlar bende tca % 50 uyguladım internettten satın aldım ama halen beklemedeyim ben bıraz fazla beklettim galıba baya bi yandı 1 hafta oldu soyulmaya basladım ama altı kahverengı leke şeklinde kaldı zamanla acılcak gıbı duruyor ılk basta daha koyuydu çünkü biraz geçti gibi aynı şekilde uygulayıp lekeleri geçen var mı acaba arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim inş.geçicek sivilce lekelerinden kurtulayım derken şimdi de kahverengi lekeler cıktı:(:(:(:

canım sende daha cabuk etkili olur o zaman. çok sorunun yok çünkü. umarım istediğin gibi bi cilde sahip olursun. ama çok güzel canlandırıyor cildi. kaçıncı seansın bu arada?

tca sonrası soyulduktan ssonra hafif kararmalar olması normal mi bu kararmalar zamanla açılır mı?

bidahaki sefere onu deneyecem mutlaka. bu arada bitiyor benim tca m yeniden almam lazım internetten. 1 kullanımlık falan kaldı.

arkadaşlar bende tca % 50 uyguladım internettten satın aldım ama halen beklemedeyim ben bıraz fazla beklettim galıba baya bi yandı 1 hafta oldu soyulmaya basladım ama altı kahverengı leke şeklinde kaldı zamanla acılcak gıbı duruyor ılk basta daha koyuydu çünkü biraz geçti gibi aynı şekilde uygulayıp lekeleri geçen var mı acaba arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim inş.geçicek sivilce lekelerinden kurtulayım derken şimdi de kahverengi lekeler cıktı:(:(:(:

olmaz canım ben ucu kalkan yeri soydum bazen.iz kalmadı. o soyulmayan yeri zorlarsan olur sanırım. benim soyulmam geç oluyor acaba kremi az sürdüğüm için mi oluyo? bugün bi kere sürdüm sadece.

Back