Canm dun gece kan testi yaptirdim negatif cikti sence dogru mu yoksa erken yaptirmis olabilirmiyim adetime henuz 3 gun var?iliskiye de 15 nisanda girmistik 12-13 nisanda yumuttlamam olmasi gerekiodu
İki yıl geçmiş siz yazalı... Naptınız bebek vardır inşallah...Canm dun gece kan testi yaptirdim negatif cikti sence dogru mu yoksa erken yaptirmis olabilirmiyim adetime henuz 3 gun var?iliskiye de 15 nisanda girmistik 12-13 nisanda yumuttlamam olmasi gerekiodu
Bende korka korka yaptım test 10 Aydın evliyim hiç korunmadık benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile moralim bozuluyorBenim de günüm1 geçti ama korkuyorum testyapmaya çünkü hep hayal kırıklığı da yaşıyorum
10 aylık ama artık herkes olmuyormu diye soruyorMerhaba canım inşallah hamilesindir kaç yıllık evlisin
Allah sanada banada istiyen herkese nasip etsinTek çizgi çıktığı zaman oturup ağlıyorum
Gİtim 1 yıl dolmadan korkma dedi yumurtan var dedi sen gidiyormusunDoktor a gidiyor musun tatlım
Allah yardımcın olsunMeğersem kist varmış bişey yok deyip yolluyorlar dı
amin inşallahAmin çok şükür ki erittim sonra rahim duvarın bozuk görünüyor dedi küretaj bir yani biyopsi yaptı çok şükür oda temiz çıktı sonra yine tekrar etti kist korkacak bişey değil dedi inofolik kombi yazdı onu kullandım bugün de geçti günüm hayırlısı bakalım ne olacak inşallah hamileyizdir
Eki Görüntüle 1969115 Merhaba hanımlar adetim 1 gün gecikti test yaptım bana 2. Çizgi silik gibi geldi ama adet belirtim yok 1 haftadır mide bulantısı çekiyorum sadece kasıklarım ağrıyor belki bana da öyle geliyor olabilir çok çocuk istediğim için birde size danışayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?