Sadece sivi aldiysan biraz bekle wc sonrasi tekrar cek yukle. Listeye girmen gecikir yoksa. Cuma bildirimleri esas aliniyorTeşekkür ederim kaptanım tekrar çekeyim mi gerçi çok su içtim ben kürümü de yaptım içtim
Teşekkür ederim acemilik çekip atmayı bile unutmuşum zor yaptım
1 temmuzda kendi kendime, 5 temmuzda takimla basladim. Bugun itibariyle tam 9.8 vermisimMaşaAllah tebrik ederim
Bence çok güzel bi eksi tebrikler
Tebrikler peşpeşe ilerliyoruzçok güzel bir fark sen ne zamandır başladın
Tebrik ederim bol eksiler olsun
Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Cok guzel eksiYine de yakalayacagim seni
Bekleme zaten. Elinden geleni yap. Yine de gececegimBekliyorum demeyi çok isterdim ama maalesef, yolum uzun, durmak yok
Ama maşaAllah sen aksamadan ilerliyorsun, eminim geçersin beni
Superim. 100un altina dustugumde daha iyi olacamOyyy iyiyim bebeğim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Gittin mi tatile sen?
Superim. 100un altina dustugumde daha iyi olacamOyyy iyiyim bebeğim sen nasılsın, nasıl gidiyor? Gittin mi tatile sen?
MaşaAllah tebrik ederim
Ödem diyorsun ama yine de muhteşem bir eksi
Çok teşekkürler kızlar
Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Maşaallah hepinize güzellikler
Almamak için bir çabam yok kuzum midem küçülmüş yiyemiyorum artık. Yoksa çok dikkat etmiyorum açıkçası.
Maşaallah canımAlmamak için bir çabam yok kuzum midem küçülmüş yiyemiyorum artık. Yoksa çok dikkat etmiyorum açıkçası.
Sen artık üstüme oturacak kiloda değilsin çiçeğim soriiii. Ben de çok özledim seni.Superim. 100un altina dustugumde daha iyi olacamtatildeyim simdi. Hala 100 küsür olmama ragmen eskiden tatilde yapamadigimi simdi yapiyorum . Cok ozledim seni ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?