4 ŞUBATTA mert efeme kavuştum

asya344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
103
3
96
43
İstanbul
arkadaşlar 4 şubat sabah 5 de küt bir bel ağrısıyla uyandım wc gittiğim nişan gelmişti ama ben biraz geç farkına vardım yattım tekrar baktım sancılar geçmiyor ayakta gezmeye başladım bir süre saat 9 a kadar bekledim sancılar sıklaştı dr aradım hastaneye gelmemi söyledi . gittiğim de çatı muanesi yaptı 3 cm açık olduğunu söyledi epidural doğum için bu açıklığın uygun olduğunu söyledi doğumhaneye gittim kıyafetlerimi çıkartıp verdikleri kıyafeti giydim lavman yapıldı damar yolum açıldı ama ağrılarım yüüznden biraz huzursudum ama kesinlilkle beni usandıracak ağrılar çekmedim daha sonra çatala yattım hemşire açıklığı tekrra kontrol etti 3-4 cm dedi aradam 1,5 saat geçti açılma 6 cm oldu tam 2 sıralarındada 10 cm açılmıştı tabi yatar yatmaz bel boşluğuma iğne yapıldı epidural için hiç de canım yanmadı ağrılarım tamamiyle yok oldu epey rahatlamış oldum sadece kasılmaları hissettim çok azda sancı 10 cm açıldııktan sonra kasılmalarla dr akınmamı söyledi ama arlkadaşar belden uyuşturmalı lduğu için ıknma hissini çok fazla hissedimiyorsunuz ama ben elimden geldiğince dr dediklerini yaptım ebede bana yardımcı olmak için karnıma bastırdı başı tam çıkacağı sırada biraz canım yandı sadece gerildiği için o kadar 02:35 de oğluma kavuştım 53 cm 4,60 kg dünyaya geldi 3-4 adette dikişim dr hastaneden çok memnun kaldımm. herkeze bu konforlu doğumu tavsiye ederim ..

tebrıkler canım.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın bebegını.
pekı epıdural normal dogumda dıkıslerın agrısı hıssedılıyormu?

tebrik ederim canım, allah bağışlasın.Benim de yarın 40. haftam doluyor ve normal doğum yapmayı çok istiyorum.Sen kaçıncı haftanda, hangi günde doğum yaptın?

cnm tebrikler saglicakla büyüt bebisini
Allah bagislasin bebisini massallah

Mert Efe dünyamıza hoşgeldin küçük prens
ömrün uzun bahtın açık olsun

geçmiş olsun ve gözünaydın asya

Canım gözün aydın maşallah kız ne rahat doğum yapmışın insanın oh ne kolaymış ben de yapım falan diyesi gelio yani süpersin Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin tekrar maşallah

Canım gözün aydın maşallah kız ne rahat doğum yapmışın insanın oh ne kolaymış ben de yapım falan diyesi gelio yani süpersin Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin tekrar maşallah

canım çok dua ettim sanıırm allahım da kabul etti :))) darısı herkezin başına

çok tşkler arkadaşlarr çok sağolun bütün anniş adayları hamileliğin kıymetini bilin minik bücerler geceyle gündüzü karıştırıyorlar uykusuz geceler başlıyor :))))

mert efe cok güzel ısım.bende oglum olursa yıgıt efe koymayı düsünüyodum bı arkadas bndn önce davranıp yıgıt ege koydu.asımdı taklıt olacak.oyüzden mert efe yı düsünebılırım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…