kızlar 4.sınıf çocukları için kullandığınız yardımcı kitaplar neler? Ben zambağın tüm dersler ve yaprak testlerini almıştım. Bunun haricinde ne alabilirim. Kızım evde test çözmek istiyor bolca, testin yararlı olduğunu fark edebiliyorum. Onu çözerken çok daha kolay öğreniyor. Ama o iki kitap haricinde hangi testlerin veya kitapların yararlı olabileceğini bilmiyoru. Yardımcı olursanız sevinirim.
ömer seyfettin den seçmeler olabilir muzaffer izğü pek bilinmeyen bir yazardır ama kızım çok okurdu o yaşlarda mizah ve eğitici hikayeleri harikadır ve kitapların özellikleri kısa kısa hikayeler olması bu dönemlerde sıkılıcakları için değişik kitaplar hoslarına gidebiliyor
o tür hikayeleri okuyor zaten, benim anlatmak istediğim kitap türü derslerle alakalı , ne biliyim matematiğe , fene , ingilizceye yardımcı olabilecek kitap türleri neler,
merhabalar.ben geçen sene 4.sınıflara vekil öğretmenlik yaptım.aydın yayıncılığın tüm dersler kitabını ders kitaplarının yanında takviye olarak kullanıyorduk.matematikte ise mutlu ilköğretim sayıların dünyası kitabını yardımcı olarak kullandık.bunların yanında çeşitli yayınların yaprak teslerinden de yararlanabilirsiniz.ayrıca uğur dershanelerinin de ilköğretim 4.sınıf kitaları güzel oluyor.bakırköy incirlide satış noktası var.oradan temin edebilirsiniz.umarım yardımcı olabilmişimdir.yine bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim
biz ankaradayız, ankaradada bu yayınların hiçbirini görmedim . Temin edebileceğim yer sanırım zafer çarşısı olabilir. Zambak içni ne diyorsunuz, iyimidir ders anlatımı ve testleri. Testleri aldığım yerde sınavınki ve açınınki vardı birde yaprak testleri. Birde şeyi soracağım şu ttnet vitamin . O konuda ne düşünüyorsunuz üye olmalımıyım . Yararlı olabilirmi
arkadaşım benim dediğim yıldız yaprak testlerinden bulabilirsen daha iyi olur.çünkü yıldız okul kitaplarıyla özdeş sorular soruyor.ttnet konusunda bir bilgim yok.ama yararlı olabilir diye düşünüyorum.üye olmanda fayda var.kitapları aldığın yere yıldız yaprak test arıyorum derseniz belki getittirebilirler
4. sınıf din kültürü ödevi araştırıyorum,siz yaptınız mı acaba?güzel iş ve davranışlarda bulunmanın toplumdaki etkileri konulu bir ödev.bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
bendimde oğlum 4. sınıf canım bu sne halimiz yaman agırlaştı dersler falan iyice şükür ki alnımızın akıyla çıkıyoruz
bende kullandıklarımızı söylemek istedim denge var bilal denge diye biri yazmış kitabı matematik 4 bilal denge yazıyo üzerinde güzel kaliteli faydalı bir kitap
tudem dergilerini kullanıyoruz canım