Böylesi güzel bir filmi önerdiği için öncelikle adatoprak arkadaşımıza teşekkür ederim
Ben kendini halinde kimseye zararı olmayan birisi olmasına rağmen ,çevresindeki kendini bilmez tiplerin Ben'in Otizm olmasından dolayı dalga geçmip ruh haslığını bozmaları ,helede sınıfın ortasına zorla Ben'in pantolonunu indirip videoya almaları ,sonrasında ise bunu internet üzerinden yayınlamaları inanılmaz canımı sıktı .Böylesi rahatızlığı olan birisiyle aynı sınıfı paylaşsaydım ,kesinlikle bu olanlara sessiz kalamazdım .yasakkelime
Ben'in normal bir okulda eğitim görmesini pek yerinde bir karar olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar yasakkelimeYalnız ailesinin olacakları önceden kestirebilmesi lazımdı .En azından Ben'i uzaktanda olsa takip edebilirdi bir tesadüf sonucu mağlum videodan annesinin haberi oldu .:1no2:
Filmin sonuda gayet etkileyiciydi alkisalkisalkisBen'in ve onun gibilerin hissettiklerini anlayabilmek, insanların bilinçlenmesi sağlayabilmek için böyle bir yönteme başvurulması gayet zekiyceydi .