• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sezaryen doğum

Ya nolur yardimci olun bende 27 yasindaym 3 kizim var hepsi sezeryan 4.ye hamile oldugumu ogrendim en kucugu 17 aylik ne yapacagmi bilmiyorm doktorm tehlikeli oldugunu soylemisti baglayalim dedi baglatmadm aldirmalimiyim dograbilirmym bilmiyorm
Yani bu kadar gzünüzde büyütmeyin ve doktor değiştirin, bir hafta önce arkadaşım 4. Sezeryanını geçirdi gayet rahat ve dinç. İnsanlar 3-4 sezeryanı olduğu halde normal doğum bile deniyor,abartıldığı gibi bi risk yok doktor seçimi önemli. Arkadaşımda önce normali denedi 3 sezeryanına rağmen,9 cm açıklıkla bebek başı çıkmayınca yine sezeryan a dönüldü gayet de güzel geçti.

Yani bu kadar gzünüzde büyütmeyin ve doktor değiştirin, bir hafta önce arkadaşım 4. Sezeryanını geçirdi gayet rahat ve dinç. İnsanlar 3-4 sezeryanı olduğu halde normal doğum bile deniyor,abartıldığı gibi bi risk yok doktor seçimi önemli. Arkadaşımda önce normali denedi 3 sezeryanına rağmen,9 cm açıklıkla bebek başı çıkmayınca yine sezeryan a dönüldü gayet de güzel geçti.

Arkadaşlar merhaba, aylardır arayıp bulamadığım sorumun cevabını ben sizlerle paylaşmak istiyorum.
15 Aralık 2014 te epidural spinal kombine yapılan sezaryenle 4. Çocuğumu Dünya'ya getirdim ve her ikimizde gayet iyiyiz. Yazılanlar nedeniyle kabus gibi bir hamilelik yaşadım. Riskleri biliyordum hatta doğuma girene kadar herkesle vedalaştık. 36+4 haftada 3.450 kg bir bebeğim oldu. Size tavsiyem korkmayın tıp artık eskisi gibi değil ! Sormak istediğiniz birşey olursa severek cevaplarım
Merhabalar cok endise ediyordum benimde 3. Sezaryen cok korkuyorum hergun agliyorum eşimle ailemle hergun diyorum ölürsem yavrularima bakin diye onlarda bana kızıp duruyor 6.7.8. Hatta 11. Sezaryeni olan bile varmiş ama aklim hep kötüsüne gidiyor umuyorum bende sizin gibi sag salim kalkarim o masadan

Back