4. Sezaryen doğum

Serapee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
6
5
3
41
Arkadaşlar merhaba, aylardır arayıp bulamadığım sorumun cevabını ben sizlerle paylaşmak istiyorum.
15 Aralık 2014 te epidural spinal kombine yapılan sezaryenle 4. Çocuğumu Dünya'ya getirdim ve her ikimizde gayet iyiyiz. Yazılanlar nedeniyle kabus gibi bir hamilelik yaşadım. Riskleri biliyordum hatta doğuma girene kadar herkesle vedalaştık. 36+4 haftada 3.450 kg bir bebeğim oldu. Size tavsiyem korkmayın tıp artık eskisi gibi değil ! Sormak istediğiniz birşey olursa severek cevaplarım

merhaba,allah bağışlasın.benim ilk doğum sezaryendi.ikinciye bile korkuyorum :) orda dikiş olduğunu bilmek tedirgin ediyo.

Allah bağışlasın.
Evet tıp artık ilerledi misal ben ilk sezaryenimde deli gibi acı çekip bir ayda kendime gelememiştim, ikincide spinal oldum ve hastanem çok iyiydi hemen ayaklandım gayet de aktiftim ama maşaallah diyorum size 4.cüye cesaret edemezdim sanırım ben ikinciye zor cesaret ettim Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah.

Bende sezeryanla doğurmak zorunda kaldım,
Afedersiniz kakasını yapmış acilen sezeryana aldılar hiç istmiyodum

Ca nmi maşallah 4 çocuk cinsiyetleri ne yaşları kaç Çalışıyormusun?bakmak zor mu:)hayırlı olsun yavrun bu arada

vuhhuuuuuuu maşallah yaa bende sezeryan doğum yapım ama ikinciye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum nerde kaldıki dördüncüsü :) helal sana

bende sezeryanle dogum yaptım
ikinciyi normal dogum istiyorum nasip olursa
birdaha sezeryan olmayı gözüm yemiyor

bazı insanlarda gerçekten korktuğu gibi oluyor fakat bağzı insanlarda küçük bir yara bile mikrop kapıp hastanelik olabiliyorlar.insan dan insana yapı değişiyor.

maşallah rabbim hayılı evlat etsin ben 2. yi nasıl yaparım diye düşünüyorum size maşallah ben çok korkağım heralde.

Bende ikinci doğumunu yaptım 48gun önce agi geçirdim bu sefer ilkinde hic agrimyoktu. Ağrıları çekerken 3.cü mümkün değil diyordum ağrıların geçtikten sonra sıkıntısı bitince evlat sevgisinin tadini aldım şuan 3.ude olsa yaparım diyorum doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum allah yardimciniz olsn inşallah.

ALLAH KISMET EDERSE 1 2 AY SONRA OĞLUMU DÜNYAYA GETİRECEM
EŞİM ISRAR LA Bİ DE KIZ DOĞURACAN DİYOR
BEN KESİNLİKLE OLMAZ DEDİM
1 TANEYİ ZOR DOĞURUYORUM İKİNCİYE HAYATTA CESARET EDEMEM
SEN 4 ÇOCUĞA İYİ CESARET ETMİŞİN
ALLAH HEPSİNİN EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN CENNETLİK ANNE

Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin çocuğu kucağına Alıp kokladığım zaman herşeyi unutacaksın

Ya nolur yardimci olun bende 27 yasindaym 3 kizim var hepsi sezeryan 4.ye hamile oldugumu ogrendim en kucugu 17 aylik ne yapacagmi bilmiyorm doktorm tehlikeli oldugunu soylemisti baglayalim dedi baglatmadm aldirmalimiyim dograbilirmym bilmiyorm

Ya nolur yardimci olun bende 27 yasindaym 3 kizim var hepsi sezeryan 4.ye hamile oldugumu ogrendim en kucugu 17 aylik ne yapacagmi bilmiyorm doktorm tehlikeli oldugunu soylemisti baglayalim dedi baglatmadm aldirmalimiyim dograbilirmym bilmiyorm
O canı nasip eden yolunu da çzmiştir.. Sen.kontrlollerinle birlikte düzenli olarak doktora git Allaha sığın.. Bir cana kıyma.. Ve doğumdan sonra bağlat ne olur ne olmaz

Neden bu kadar korktunuz benim teyzem 60 yaşlarında 4 sezeryanı var hem de o koşullara göre. Ben de yarın 3. Sezeryanıma gireceğim ameliyat tabi ki korkutuyor ama ama herkes kaderini yaşar normalde olsa sezeryanda kimse yazılandan daha çok nefes alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…