Arkadaşlar merhaba, aylardır arayıp bulamadığım sorumun cevabını ben sizlerle paylaşmak istiyorum.
15 Aralık 2014 te epidural spinal kombine yapılan sezaryenle 4. Çocuğumu Dünya'ya getirdim ve her ikimizde gayet iyiyiz. Yazılanlar nedeniyle kabus gibi bir hamilelik yaşadım. Riskleri biliyordum hatta doğuma girene kadar herkesle vedalaştık. 36+4 haftada 3.450 kg bir bebeğim oldu. Size tavsiyem korkmayın tıp artık eskisi gibi değil ! Sormak istediğiniz birşey olursa severek cevaplarım
Allah bağışlasın.Arkadaşlar merhaba, aylardır arayıp bulamadığım sorumun cevabını ben sizlerle paylaşmak istiyorum.
15 Aralık 2014 te epidural spinal kombine yapılan sezaryenle 4. Çocuğumu Dünya'ya getirdim ve her ikimizde gayet iyiyiz. Yazılanlar nedeniyle kabus gibi bir hamilelik yaşadım. Riskleri biliyordum hatta doğuma girene kadar herkesle vedalaştık. 36+4 haftada 3.450 kg bir bebeğim oldu. Size tavsiyem korkmayın tıp artık eskisi gibi değil ! Sormak istediğiniz birşey olursa severek cevaplarım
Ca nmi maşallah 4 çocuk cinsiyetleri ne yaşları kaç Çalışıyormusun?bakmak zor mu:)hayırlı olsun yavrun bu aradaArkadaşlar merhaba, aylardır arayıp bulamadığım sorumun cevabını ben sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şu an çalışmıyorum 4 erkek çocuğu en büyük 12 YaşındaCa nmi maşallah 4 çocuk cinsiyetleri ne yaşları kaç Çalışıyormusun?bakmak zor mu:)hayırlı olsun yavrun bu arada
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin çocuğu kucağına Alıp kokladığım zaman herşeyi unutacaksınALLAH KISMET EDERSE 1 2 AY SONRA OĞLUMU DÜNYAYA GETİRECEM
EŞİM ISRAR LA Bİ DE KIZ DOĞURACAN DİYOR
BEN KESİNLİKLE OLMAZ DEDİM
1 TANEYİ ZOR DOĞURUYORUM İKİNCİYE HAYATTA CESARET EDEMEM
SEN 4 ÇOCUĞA İYİ CESARET ETMİŞİN
ALLAH HEPSİNİN EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖSTERSİN CENNETLİK ANNE
MELEĞİM SAĞ SALİM DOĞSUN DAAllah sağlıkla doğurmayı nasip etsin çocuğu kucağına Alıp kokladığım zaman herşeyi unutacaksın
Âmin inşallah ama şunu unutma bende kız çok istedim ama dördümde erkekMELEĞİM SAĞ SALİM DOĞSUN DA
BEN DE KIZ İSTİYODUM AMA ERKEKÂmin inşallah ama şunu unutma bende kız çok istedim ama dördümde erkek
O canı nasip eden yolunu da çzmiştir.. Sen.kontrlollerinle birlikte düzenli olarak doktora git Allaha sığın.. Bir cana kıyma.. Ve doğumdan sonra bağlat ne olur ne olmazYa nolur yardimci olun bende 27 yasindaym 3 kizim var hepsi sezeryan 4.ye hamile oldugumu ogrendim en kucugu 17 aylik ne yapacagmi bilmiyorm doktorm tehlikeli oldugunu soylemisti baglayalim dedi baglatmadm aldirmalimiyim dograbilirmym bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?