4.sezaryan

deryanDebiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
3
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ben ilk dogumu normal istedim ama çocuk doğum kanalına inmedi mecburi zorunlu ağlayarak ameliyathaneye inip sezeryan oldum ilk sezeryan 2019 da oldu sonra Ağustos 10da apandis amaliyati oldum 2021 ocak 5 ikinci sezeryan 2021 Aralik 31 de üçüncü sezeryan oldum şimdi 2 aylık hamileyim 4 sezeryan korkuyorum varmı riskler acaba gerçi 3 cu kadar olamaz iç dikiş patladı doğurma dediler yinede o cana kiyamazdim yani risklimi şuan

yani bundan 10 yıl önce sınır 2'di şimdi 3 oldu ama her sezeryan da sağlık biraz daha bozuluyor sonuçta..her sezeryandan sonra ameliyat yerinde iyileşme süreci biraz daha zorlaşıyor..her sezeryan ilk ya da son risklidir..her bir doğumdan sonrası da iyileşme süreci zorlaşıyor..yaş ve bedensel etkenleri de göz önüne alırsak..üzerinden 3 yıl geçmiş mükemmel bir rakam değil ama öncekine göre daha avantajlı..siz en iyisi bu doğumda tüp ligasyonu yaptırın..sağlığınıza yazık bundan sonrası için

Teskkur ederim yanıt için ama yaş erken diyip kabul etmiyorlar tüp bağlamayı herturlu korunmayla oldu bunlar zaten kaldım arada valla

Teskkur ederim yanıt için ama yaş erken diyip kabul etmiyorlar tüp bağlamayı herturlu korunmayla oldu bunlar zaten kaldım arada valla
kaç yaşındasınız..doğum kontrol hapları güvenilir değil zaten artık..10 yıl üzerine 3. bebeğim dünyaya geldi neye güvenicez bilmiyorum

3 çocuk sınır değil mi ya nası riske atip bağlamazlar yani 3. Çocuktan sonra isteğe bağlı bağlanıyor die biliyorum çok şaşırdım şuan .

3 çocuk sınır değil mi ya nası riske atip bağlamazlar yani 3. Çocuktan sonra isteğe bağlı bağlanıyor die biliyorum çok şaşırdım şuan .
sürekli kanunlar değişiyor bu konuda..geçen yıl yaş sınırı yoktu..sormuştum doğumdan önce .ama yeni yılla beraber reis kesin olarak 40 yapar o sınırı diye düşünüyorum popülasyon da azalma var ona göre ..bu ekonomik krizde nasıl çoğalmayız diye biz 3-5 çocuklu anneler düşünüyoruz bi tek

2021 özelde cüzi bi miktara baglattırabilirdiniz. Yani neden kendınızı riske attınız .
Ablam ve arkadaşımın kız kardeşi bağlattı

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel geçer doğumunuz sağ saglim kavuştursunuz bebeğinizle birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…