- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 30
-
- Konu Sahibi Tatliballim
Suyum geldi sandım değilmiş. Dikişte dahil o çektiğim sancılar kadar acı vermedi ama geçti gitti unuttum tarif et deseler tarif edemem.Allah analı babalı büyütsün insallah,bisey sormak istiyorum suyunuz önceden geldiyse neden patlattılar? Bir de bu acı verdi mi ?
Evet sürpriz bebek. Kızım 6 aylık oldu bu bebekte 3.5Yeniden mi hamilesiniz kaç aylık diğer çocuğunuz
Yok canım korkutma kendini dikişlerim atılırken bebeğimi yıkıyorlardı karşımda çok mutluydum zaten herşey anlık odana çıktığında ailen bebeğin yanında olacak unutacaksın herseyiDikişler atılırken acıyor mu canım, ben en cok ondan korkuyorum.
Bi spreyle uyusturarak atiyorlarmis ben sormuştumDikiş atarlarken acısını hissediyor musun, uyuşturuyolar mı diye sormak istemiştim.
Hissediyorsun ama dayanılmicak gibi değilDikiş atarlarken acısını hissediyor musun, uyuşturuyolar mı diye sormak istemiştim.
Ay sizde aynı benim gibii beni de kızım 3 aylıkken plansız Bi şekilde hamile olduğumu öğrendim. Allah analı babalı büyütsün ikiz gibi büyüyorlaEvet sürpriz bebek. Kızım 6 aylık oldu bu bebekte 3.5
Selam , normal Doğum anı nasılAy sizde aynı benim gibii beni de kızım 3 aylıkken plansız Bi şekilde hamile olduğumu öğrendim. Allah analı babalı büyütsün ikiz gibi büyüyorla
Özelden yazın hamile misnzSelam , normal Doğum anı nasıl
Biraz tarif eder misiniz biraz korkuyorum da
Hayır canım hissettmiyorsun merak etme doğuma başlamadan önce vajinanın iki tarafından hangi bölge tam bilmiyorum göremedim iğne yapıyorlar kesi falanda olursa diye hiç birşey hissetmiyorsun iğne yapılırken bile acı olmuyor sanırım sancılardan dolayıDikişler atılırken acıyor mu canım, ben en cok ondan korkuyorum.