4 parti 'Kamuda başörtüsü' için uzlaştı

isteyen istediğin gibi giyinebilmeli
ne açık kapalıya karışsın ne kapalı açığa.
kimse kimsenin yerine Allah'a hesap verecek değil ya. medeniyet burada başlar zaten tek şart saygı.

Bazen o kadar garip açıklamalar oluyor ki bu platformda insan gerçekten yorumsuz kalamıyor.
Etrafta bu kadar hırsızlık olayı varken arada bir iki sivri zekalı çarşafla bu işi yaptı diye bunu
kara çarşafa ve çarşaf giymemeye sebep mi gösteriyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum?
Şu an zaten çarşaf giymek yasak değilken eşini kapanmaya zorlayan bir adamın zihniyetinden ve baskısından çok
bunu hangi kıyafete yansıtacağını yani çarşafı tercih etmesini bahane olarak öne sürmüşsünüz şaştım doğrusu!!!
Son olarak ben etrafta çarşaflı bayanları görünce "aaa acaba bu canlı bomba olabilir mi "diye en ufak bir şüpheye düşmüyorum ama ,
Aksine kirli sakallı kara kaşlı kara gözlü erkekleri görünce acaba bombacı olabilir mi diye;
Kışın haki yeşil parkalı birini görünce kesin bu devrimci solcu diye;
Ya da mini etekli birini görünce "aaaa kesin bu dinsiz imansız" diye düşünmüyorum
ama düşünenler var bunu da adım gibi biliyorum.
hadi bunları da yasaklayalım o zaman..
Lütfen biraz daha özenli ve tutarlı yorumlar yapalım..

Herkes istediğini giyebilir, kimse kimseye karışmamalı. Üniversitesine de işyerine de istediği şekilde gitsin herkes.

bir sabah uyandığınızda herkes kafasını kapatıcak açık giyinen is yerine alınmıcak dese ne hissedilir????
bu dayatma bu zulum yıllardır süregeliyor bıktık artık
ben yaz kıs pardesü giyiyorum diye topuklu ayakkabı giymiyorum diye makyaj yapmıyorum diye kendimi böyle mutlu hissettiğimi dile getirmek istiyorum
hakkımı istiyorum arkadaslar!
BİZ SİZ YOK VARSA NİYETİNİZ SİZDE DESTEK OLUN BİRSEYLER YAPALIM
BEN 2 3 AYDIR DİLEKCE YAZIP BİMERE
DİLEKÇE KOMİSYONUNA
BAKANIMA KADAR DİLEKÇE YAZDIM YAZICAMDA ...SUSA SUSA HAKKIMIZI SAVUNAMAZ OLDUK

Zaten bu uzlaşma olmalı. Kimse kimsenin ne giyeceğine karar veremez. Ayrıca bu yasanın kendi özgürlüklerini kısıtlayacağını düşünen arkadaşlar, olması mümkün olmayan bir ihtimal üzerine başkasının özgürlüğünü kısıtlamak sizin için gerçekten iyi bir çözüm mü? Yani bunu mu bulabildiniz bahane olarak? Saygı duymadan saygı beklememek lazım. Burada konu özgürlük, ne hakkında olduğu bile değil.

Allah askina carsaf mi kaldi daha, bir kadin carsaf giyecek kadar takva ehli ise kalkip zaten bir kamu kurumunda calismaz.carsaf yayginlasmis nerde ? benim gözlemim ise tam tersi tesettür giderek yarimlasiyor yakinda buhar olup ucacak. eskiden pardesü diye bisey vardi simdi gencler pardesüyü birak nerdeyse tayt sal kombini yapacak. türk muhafazakari evriliyor bana kalirsa bi on sene sonra degil carsaf basörtüsü kalmaz, kalsada nasil bisey olur tahmin bile edemiyorum.

pkklilar carsafa girip canli bomba oluyormus ? benim bildigim daha cok hamile kadin süsü veriyorlar kendilerine, ne simdi hamile kadinlari yasaklayalim mi ? ne de olsa canli bomba ihtimali var, bence yasaklayalim evden disari cikmasinlar, tartisma da sicak sicak ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…