- 7 Aralık 2015
- 29
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi simsiyahhh
merhaba... çok uzun süre kullanamayacağımı düşünerek 2. el almaya karar verdim. istanbulda elinde temiz 4 moms mamaroo olupta satmak isteyen varmı????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta burada biri satıyordu. önceki sayfaları bir inceleyin bulursunuz mutlaka.merhaba... çok uzun süre kullanamayacağımı düşünerek 2. el almaya karar verdim. istanbulda elinde temiz 4 moms mamaroo olupta satmak isteyen varmı????
TEŞEKKÜR EDERİM:)geçen hafta burada biri satıyordu. önceki sayfaları bir inceleyin bulursunuz mutlaka.
merhaba.. 4 moms un hangi modeli acaba?Elimde var hiç kullanılmamış durumda
bu modeli için 500 tl çok fazla... pahalı satıyorsunuz.. sıfırı 700 TL. bazı bebek mağazalarında hediye çekleri indirimlerle sıfırı sizin sattığınız fiyata geliyor. teşekkür ederim ilginize...
site değil. joker mağazasında geçen hafta 699 TL di hatta %21 indirim vardı budaa nerdeyse sizinkiyle aynı fiyata gelirHangi site o ben araştırdım o fiyata yok canım. Göremedim de.700 e satan site...aynısının son çıkan modeli özellikleri hepsi aynı sadece ekran kısmı siyah. 1049 ile 1250 tl arasi....
Benim sattığım ise 950 ile 1250 arası...
Siz 2013 senesinden kalma fiyatları i celiuorsunuz sanırsam.ben alırken 700 e almadım kere.şimdi 700 olsun.
Yakınınız yanlış bilgi vermiş size. geçen haftasonu gördüm ürünü avmde, yinede teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinStoklar da yok o...öyle yazıyorlar fiyatını düşük gösteriyorlar çalışan yakınımız var o söyledi.
satıyorlarTeşhir o..satmiyorlar onu
sıfırıyla aynı fiyata satarken siz; tabiki gidip ordan alıcam sizinkinimi alacaktımİyi git al o zaman