4.microya 2 gün sonra başlıyorum tavsiyesi olan

selam kızlar çarşamba 4.tüp bebek denemem başlıyorbu kadar yaptırıpta sonuç alamayan varmı aranıda

Ay inşallah bu son olur hayırlısıyla Allah yardımcın olsun çok uğraşmışsın inşallah bu sefer sevindirir Allahım senia.s.

selam kızlar çarşamba 4.tüp bebek denemem başlıyorbu kadar yaptırıpta sonuç alamayan varmı aranıda
canım hayırlı olsun inşllh benimde 4. denemem olacak ama bi türlü transferi yapamıyoruz rahim duvarı kalınlaşmıyo dr.umda buşekilde vermek istemiyo tutmaz diyo şimdi gene adet olmamı bekliyoruz offf bu sefer çok uzadı çok sıkıldım inşllh sonu ii gelirde beklediğimize değer

Benimde nisanda 4. denemem olacak , yumurtalarda yapısal bozukluklar olduğundan iyi emriyo oluşmadığından denemeler başarısız oldu, sizde yumurtalarda sorun varmı, hayırlısı ile bu kez en güzel sonucu alırsınızŞeniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlı olsun inşllh benimde 4. denemem olacak ama bi türlü transferi yapamıyoruz rahim duvarı kalınlaşmıyo dr.umda buşekilde vermek istemiyo tutmaz diyo şimdi gene adet olmamı bekliyoruz offf bu sefer çok uzadı çok sıkıldım inşllh sonu ii gelirde beklediğimize değer

Benimde nisanda 4. denemem olacak , yumurtalarda yapısal bozukluklar olduğundan iyi emriyo oluşmadığından denemeler başarısız oldu, sizde yumurtalarda sorun varmı, hayırlısı ile bu kez en güzel sonucu alırsınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ŞenizŞenizŞeniz

Benimde nisanda 4. denemem olacak , yumurtalarda yapısal bozukluklar olduğundan iyi emriyo oluşmadığından denemeler başarısız oldu, sizde yumurtalarda sorun varmı, hayırlısı ile bu kez en güzel sonucu alırsınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ŞenizŞenizŞeniz

benim yumurtalarda herhangi bir bozukluk yok 8 hücreli olarak veriliyorlar ilk betada tutmuş gözüküyor sonraki test düşüyor.sorun bulunamıyor.

evet canım öncelikle kafanı rahat tut.yani tuttu tutmadı tutmazsa naparım gibi endişelere kapılma.biliyorum bunu yapmak çok zor ama piskolojik açıdan rahat olmalısın.kafan ne kadar rahat olursa tedavinde okadar olumlu gidecektir emin ol.inşallah güzel sonuçlar alırsın.

evet canım öncelikle kafanı rahat tut.yani tuttu tutmadı tutmazsa naparım gibi endişelere kapılma.biliyorum bunu yapmak çok zor ama piskolojik açıdan rahat olmalısın.kafan ne kadar rahat olursa tedavinde okadar olumlu gidecektir emin ol.inşallah güzel sonuçlar alırsın.[/

iyi dileklerin için teşekkürler...

X