- 4 Mart 2008
- 30
- 0
- Konu Sahibi nesrin1071
selam kızlar çarşamba 4.tüp bebek denemem başlıyorbu kadar yaptırıpta sonuç alamayan varmı aranıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar çarşamba 4.tüp bebek denemem başlıyorbu kadar yaptırıpta sonuç alamayan varmı aranıda
canım hayırlı olsun inşllh benimde 4. denemem olacak ama bi türlü transferi yapamıyoruz rahim duvarı kalınlaşmıyo dr.umda buşekilde vermek istemiyo tutmaz diyo şimdi gene adet olmamı bekliyoruz offf bu sefer çok uzadı çok sıkıldım inşllh sonu ii gelirde beklediğimize değerselam kızlar çarşamba 4.tüp bebek denemem başlıyorbu kadar yaptırıpta sonuç alamayan varmı aranıda
canım hayırlı olsun inşllh benimde 4. denemem olacak ama bi türlü transferi yapamıyoruz rahim duvarı kalınlaşmıyo dr.umda buşekilde vermek istemiyo tutmaz diyo şimdi gene adet olmamı bekliyoruz offf bu sefer çok uzadı çok sıkıldım inşllh sonu ii gelirde beklediğimize değer
Benimde nisanda 4. denemem olacak , yumurtalarda yapısal bozukluklar olduğundan iyi emriyo oluşmadığından denemeler başarısız oldu, sizde yumurtalarda sorun varmı, hayırlısı ile bu kez en güzel sonucu alırsınızŞenizŞenizŞeniz
evet canım öncelikle kafanı rahat tut.yani tuttu tutmadı tutmazsa naparım gibi endişelere kapılma.biliyorum bunu yapmak çok zor ama piskolojik açıdan rahat olmalısın.kafan ne kadar rahat olursa tedavinde okadar olumlu gidecektir emin ol.inşallah güzel sonuçlar alırsın.[/
iyi dileklerin için teşekkürler...