4 lü tarama testi riski

inciii07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
12
3
1
30
Herkese merhaba kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum ve çokça duanıza ihtiyacım var İlk gebeliğim ve hamile olduğumu öğrendiğim kısa bir süre sonra babamın hastalandığını öğrendik ve hemen il dışına yanlarına gittim. Ve onun hastane işlemleri vs derken ben 2 Li tarama testimi yaptıramadım . Daha sonra babamı malesef kaybettim sonrasında kendimi toparlama etme süreci derken hastaneye gittim 15 haftada ve doktor bana 4 lü tarama yapalım dedi ve direk yaptı ultrasonda hiç bir sıkıntı yoktu fakat hormonlar da sıkıntı olduğu için risk 88/1 geldi şimdi lütfen benim gibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi güzel şeyler duymaya ve duaya çok ihtiyacım var

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Lütfen üzülmeyin bende bu tarama testlerinin hepsini yaptırmıştım ikili tarama güzel geldi ama üçlü ve dörtlü tarama riskli çıkmıştı, ultrasonda da gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu
Ve bebeğim sağlıkla doğdu şükür şu an 3 aylıkyani bu testler sadece ihtimali belirtiyor kesin bir şey yok o yüzden canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim amin inşallah inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım lütfen bana dua edin sizde güzel günlerde büyütün bebeğinizi

Canım ikili testin sonucu %80 3. Test %60 4. Tarama %50-40 gibi bir doğruluğu var. Doktor söylemişti. Detaylı ultrasonu bekle istersen ya da eğer maddi gücün varsa hiç beklemeden mutlaka fetal dna testi yaptır. O kesin sonucu verir için rahatlar

2 defa detaylı yaptırdım ve çok şükür hiç bi sorunu yok dedi doktor Fetal DNA yı içinde eşimle konuştuk ve sonuç ne olursa olsun biz onu kabul edecegiz diye yaptırmamı istemedi şu an 28 hafta olucam nerdeyse inşallah dua edin inşallah test yanlıştır ve sağ Salim kucağıma alırım

inşallah canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Allah bebeklerimizi korusun inşallah

Teşekkür ederim amin inşallah inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım lütfen bana dua edin sizde güzel günlerde büyütün bebeğinizi
Amiin teşekkür ederim tabiki dua ederim siz moralinizi yüksek tutun stres sizede bebişede iyi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…