4 ihtimalden benimki hangisi...??

adatekincan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
4
0
16
İstanbul
arkadaşlar 10 dakika önce üye oldum, aranıza katıldım.. sık sık bakıyordum aslında foruma.. Hoşbuldum :)
sorum var siz deneyimli annelere ya da şu an hamile olan şanslılara...
benim adetim 6 gün gecikti. Dün iki test yaptım ama sonuç ne yazık ki negatif.
sitede bunun olabileceğini okudum. Aslında gebelik belirtilerinin bir çoğu da var bende.. Az da olsa bulantı, midemde yoğun kazınma, sürekli bir kasık ağrısı, ara sıra baş ağrıları, yorgunluk ve uyku hali, vajinal akıntı ( hafif sarımtrak), meme uçlarında koyuluk ve hassasiyet, göğüslerde şişlik ( hep böyle kalsın isteyecek kadar dolgun :)
çok fazla araştırdım internette hem bizim sitelerde hem de ingilizcelerde. çok araştırınca çok kafası karışıyor insanın...
4 ihtimal var:
1. Hamileyim (ki bu istediğim seçenek . ilk tercihim)
2. Adet gecikmesi ( bu da olsa sorun yok, çalışmalara devam ederiz napalım :)
3. kist (adet gecikmemin sebebi) 2 ay önce tam bir muayene oldum doktoruma.. kist yoktu. 2 ayda oluşur mu ki??? Bunu tercih etmiyorum ama olursa da tedavisi kolaymıi bu da sondan ikinci tercihim
4. dış gebelik ( abartıyorum belki ama forumda bunu da okudum, insanlar bunu da yaşıyorlarmış. tüm belirtiler gebelik belirtileri ama sonuç hüsran... bunun tedavisi de uzun sanırım bu olmasını istediğim son seçenek...

bu kafa karışıklığım bitsin diye yarın doktor randevumu ayarladım. kan testi yapar herhalde.. orda kesin sonuç alırım dimi?
size güzel haberi vermek istiyorum siz yeni arkadaşlarımaa..

oh yazdım rahatladım biraz... biliyorum okunacak ve beni birileri anlayacak, eşim çaktırmıyor ama sıkıldı kafa karışıklığımdan.. iyi ki varsınız...
sevgiler ve herkese bol şans...

canım ınsAllah ılk ıhtımal hamılesındır ama butun bu bulguları bılınc altımız da yapabılıyor ultrason herseyı acıklar kısa surede bır kadın dogum uzmanına danıs derım ben

Merhaba adacimm... Bende hamile oldugunu yeni ogrenenlerdenim 6 gun oncesinden kan yaptim yok iki gun oncesinden idrar yaptim yok iki gun daha bekliyip dr gidecektim kii son kez idrara yapiyim dedim ciktiii cildirdim sevincten. Dr gittim hemen kandada cikinca tamamdir dedim butun belirtilerin haricinde o benim icime dogdu... Bas bas bagoirdim esime ben hamileyim sen inanmiyorsun die ama adam hakli her ay ayni belirtileri yasiyorum bu sfer yerlesme kanamasi geldi adet oldcam sandim dvmi yookkk megersem hamileymisim... Kan herseyi gosterir yaptirda tekrar konusalim karindan ultrasonda cektimi taammdirr... Gonlundekine sahip olman dilegiyle...

çok teşekkürler cevaplar için ama bu sabah pembemsi bir kan geldi... galiba regl kanaması ( 2. tercih oldu napalım... yılmak yok yola devam

çok teşekkürler cevaplar için ama bu sabah pembemsi bir kan geldi... galiba regl kanaması ( 2. tercih oldu napalım... yılmak yok yola devam

inşallah bu sefer olur stre yapma bi yerde hatta bu site de mi okudum ne o ay gecikince bir sonraki ay gebelik şasnı yüksek olrmuymuş ne ben de olmadı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…