Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal ultrasonu . Ve doktor dedi kese görünüyor ama harkes için ilk 3 ayda düşük riski çok dedio haftada kese falan görmesi zor gibi ama beta hcg kaç çıktı da dr kese gördü birde bu ultrason karından mı vajinal mi
Benimde aynı şekilde adete beş gün vardı oğrendım şuna 4gun geçti bugün gittim muane oldum ultrason da doktor dedi küçük bir kese görüyorum yarın için kan testi idrar falan istedi fotoyu atıcamEki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi?
Hadi hayırlısı haberdar et bizi deBenimde aynı şekilde adete beş gün vardı oğrendım şuna 4gun geçti bugün gittim muane oldum ultrason da doktor dedi küçük bir kese görüyorum yarın için kan testi idrar falan istedi fotoyu atıcam
Tesşekür ederim Görünüyo mu kese pekiHadi hayırlısı haberdar et bizi de
Galıba öyle haberleşelim ozmn4. haftada çok belli olmuyor doktor bana dedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım ama büyük ihtimalle kese oluşmaya başlamış . Seninki de böyle canım.
Hcg değerin kaçtıGalıba öyle haberleşelim ozmn
Hcg değerin kaçtı
Hcg değerin kaçtı
Doktor o kan testini yapmanı tavsiye etmiyorum dedi çünkü hamile kadınlarda stres oluşturuyor.keseyi görmek benim için yeterli dediHcg değerin kaçtı
Bence de doğru demiş bak banaDoktor o kan testini yapmanı tavsiye etmiyorum dedi çünkü hamile kadınlarda stres oluşturuyor.keseyi görmek benim için yeterli dedi
Bence sen de onlara hiç bakmaBence de doğru demiş bak bana
1. kan 36
2 .kan 74
3 .kan 141
4 .kan 259.5
cuma tekrar verilecek doktor düzenli artış varmı yok 2.de 3 de baktirip duruyor
Dış gebelik dedi yarın hastaneye gidecem nasıp değilmişBence sen de onlara hiç bakma
Ultrasondan zaten herşey belli olacak sadece doktorun dediklerini dinle yeter canım
durumunuz nedirEki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi?
Benimde aynı şekilde adete beş gün vardı oğrendım şuna 4gun geçti bugün gittim muane oldum ultrason da doktor dedi küçük bir kese görüyorum yarın için kan testi idrar falan istedi fotoyu atıcb
Kizlar benim de öyle haftaya gel keseye bakalım iki hafta sonra da kalp atışı dedi sizce normal demi derdi doktor illaki birşey olsa bebek var dedi banaBenimde aynı şekilde adete beş gün vardı oğrendım şuna 4gun geçti bugün gittim muane oldum ultrason da doktor dedi küçük bir kese görüyorum yarın için kan testi idrar falan istedi fotoyu atıcam
Şu an benim de aynı böyle son durumunuz nedir acabaEki Görüntüle 3214440 Kızlar ben reglden 4 gün önce evde gebelik test yaptırdım pozitif çıktı sonra dayanamayım reglim 2 gün geciktikten sonra kadın doktoruna gittim ve keseyi görebildik ama doktor dedi ki acele etme git 2 hafta sonra gel ki keseyi daha net görebilelim. Ama nedense çok korkuyorum sizce bu ultrason görüntüsü 4. Hafta için normal mı? Kesenin boyutu haftasına göre mi?
Bence de doğru demiş bak bana
1. kan 36
2 .kan 74
3 .kan 141
4 .kan 259.5
cuma tekrar verilecek doktor düzenli artış varmı yok 2.de 3 de baktirip duruyor
Kaç gün arayla verdiniz acaba çok geçmiş olsun ❤