4 haftaya göre değerin bana yüksek geldi. Emin misin 4 hafta olduğuna? Değer yüksekliği ikiz gebelik ihtimali demek değildir. Ultrasonda belli oluyor. Ama bu değere göre kese görünür vajinal muayene ile. Doktora gidin kontrol ettirin4 haftalık hamileyim ve beta HCG değerim 3800 çıktı ikiz ihtimali olabilir mi
4 haftalarda bu kadar yüksek beta kesede gözükmüyor daha yani ben olsam ikiz diye düşünürdüm :) doktorunuz bsy demedimi ikiz olabilir diyeGittim kese ultrasonda görünmüyordu haftaya tekrar gel dedi bana da yüksek geldi deger
Tahminle alakası yok adetinizin ilk gününden hesaplanıyor 7 haftalık oluyorsunuz şu an sanırım o hesaplamayla. 7 haftalıkta kesenin görünmesi lazım aslında, umarım sıkıntılı vi durum yokturDoktor bana haftami tam olarak belirtmedi benim tahminimce öyle ben yanılıyor da olabilirim
Kizimda benimde degerlerim çok yüksek çıkıyordu jer hafta gidiyodum kontrol için.4 haftalık hamileyim ve beta HCG değerim 3800 çıktı ikiz ihtimali olabilir mi
Evt yüksek sizinAma yazişmalara bakınca benim beta HCG yüksek geldi
Benim 4 haftalık iken yani beklenen adet tarihinde 600 e yakındı muhtemelen . İkiz gebeyim. Bu değer fazla ötesi :) inşallah sağlıkla ilerliyordur4 haftalık hamileyim ve beta HCG değerim 3800 çıktı ikiz ihtimali olabilir mi
Dosya attım baktınız mı acaba ben mj yaniliyorum rakamlardaBenim 4 haftalık iken yani beklenen adet tarihinde 600 e yakındı muhtemelen . İkiz gebeyim. Bu değer fazla ötesi :) inşallah sağlıkla ilerliyordurama kesin ikiz diyebilmesi için 5. Haftayı geçerken kese kontrolünde 2.kese görmesi gerekir . Bazen biri daha geç oluşuyor 2.kese en geç 6. Haftada görür ikiz olup olmadığını .bazen de tek kesede 2 bebek oluşuyor , onun içinde yine 6. Hafta içinde görür diye tahmin ediyorum
Şöyle bişey var son adet tarihimden yaklaşık 10 Gun sonra çocuk için izin verdikTahminle alakası yok adetinizin ilk gününden hesaplanıyor 7 haftalık oluyorsunuz şu an sanırım o hesaplamayla. 7 haftalıkta kesenin görünmesi lazım aslında, umarım sıkıntılı vi durum yoktur
Hayırlı olsun, artıs cok guzel ama kımılerınde beta yuksek seyrediyor, en dogru sonuc kese kontrolunde olur.. Gönlünüzce olsun2 gün arayla 1 haftalık sonuçlarım ben mi yaniliyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?