4 Haftalık Hamile Göğüs Ağrısı

Diego06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
98
Ovulasyondan 1 hafta sonra kan testimde beta hcg 13.1 çıktı, 4 gün sonra yapılan testte 104 çıktı kızlar, çok sevindimm.
Adetim normalde dün olacaktı bugün 29. gün, 3-4 gün göğüs ağrım çok vardı ama şimdi azaldı, adet mi olucam acaba ya, neden azaldı ki? Doktor randevusunu adet günüm geçtikten bir hafta sonraya aldım, iyice yerleşsin ve bebek belirginleşsin diye, sadece kan testi yapıldı yani, ultrasonla bakılmadı henüz. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Cevaplarınızı merakla bekliyorum

Ovulasyondan 1 hafta sonra kan testimde beta hcg 13.1 çıktı, 4 gün sonra yapılan testte 104 çıktı kızlar, çok sevindimm.
Adetim normalde dün olacaktı bugün 29. gün, 3-4 gün göğüs ağrım çok vardı ama şimdi azaldı, adet mi olucam acaba ya, neden azaldı ki? Doktor randevusunu adet günüm geçtikten bir hafta sonraya aldım, iyice yerleşsin ve bebek belirginleşsin diye, sadece kan testi yapıldı yani, ultrasonla bakılmadı henüz. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Cevaplarınızı merakla bekliyorum

günaydın cnm benimde dün kan testim var dı ilk 96 dünkü 306 çıktı doktorum bayramdan sonra gel dedi benim gögüslerimdede var ağrı hamile olduğumuz için doğal olarak orada da bir çalışma var sıkıntı yapma

günaydın cnm benimde dün kan testim var dı ilk 96 dünkü 306 çıktı doktorum bayramdan sonra gel dedi benim gögüslerimdede var ağrı hamile olduğumuz için doğal olarak orada da bir çalışma var sıkıntı yapma
Göğüslerim çok ağrıyordu düne kadar bugün de ağrıyor ama belirgin şekilde azaldı ağrım, kasıklarımdaki hareketlilikte aynı şekilde azaldı.. Ağrının olması garibime gitmiyor da, varken niye azaldı onu anlamaya çalışıyorum :( Acaba adet olucam da o yüzden mi ağrılarım azaldı diye
Umarım ikimizinde herşey yolundadır ve sağlıkla bebeklerimiz yerleşir annelerinin karınlarına :)
Bugün bir kez daha kan tahlili yapayım diyorum, progesteron, beta hcg ve prolaktin
Bayramı nasıl geçiricem yoksa :işsiz:

Göğüslerim çok ağrıyordu düne kadar bugün de ağrıyor ama belirgin şekilde azaldı ağrım, kasıklarımdaki hareketlilikte aynı şekilde azaldı.. Ağrının olması garibime gitmiyor da, varken niye azaldı onu anlamaya çalışıyorum :KK43: Acaba adet olucam da o yüzden mi ağrılarım azaldı diye
Umarım ikimizinde herşey yolundadır ve sağlıkla bebeklerimiz yerleşir annelerinin karınlarına :)
Bugün bir kez daha kan tahlili yapayım diyorum, progesteron, beta hcg ve prolaktin
Bayramı nasıl geçiricem yoksa :işsiz:

stres yapma sakin ol güzel bir bayram geçir bence tahlilde yapma ben 2 tane yaptırdım yeterli ,bayramdan sonra giderim artık

Doğru söylüyorsun, beklemek ve sakin olmak en doğrusu
Geçen ay da benzer bir durum yaşadım31. gün adetim geldi bu yüzden biraz endişeliyim ama hep aynı olcak diye bir şey yok tabii ki
İyi bayramlar şimdiden :)
Doktor randevusundan sonra yazarsın yine ;)

Canım seni çok iyi anlıyorum,ben de kimyasal gebelik geçirmiştim nisanda,onda kasık ağrılarım kesilmişti bi anda,şimdi yine hamileyim ve yine öyle olacak gibi korktuğum için keseyi Görene kadar hep idrar testi yaptım sabahları,koyulaştığını gördükçe rahatladım,sen de öyle yap rahat edeceksen,inşallah sağlıkla tutunur yavrun.

Canım seni çok iyi anlıyorum,ben de kimyasal gebelik geçirmiştim nisanda,onda kasık ağrılarım kesilmişti bi anda,şimdi yine hamileyim ve yine öyle olacak gibi korktuğum için keseyi Görene kadar hep idrar testi yaptım sabahları,koyulaştığını gördükçe rahatladım,sen de öyle yap rahat edeceksen,inşallah sağlıkla tutunur yavrun.
Bugün kan testi yaptırdım yine, artış olmuş, geçen haftadan bu yana sırasıyla;
13.1- 104.11-460 çıktı hcg sonuçlarım
Progesteron geçen haftaki ilk tahlilimde 29 çıkmıştı, bugün yapılan tahlilde 20 çıkmış, bi azalma var ama yine de hamile bir kadının normal aralığında görünüyor
Dün adetimin 28. günüydü, yarını da atlattım mı içim daha rahat edecek

30 Haziran'a doktor randevum var, inş keseyi görürüm

Umarım bebeklerimiz sağlıkla tutunur, bizi hiç bırakmaz, sağlıklı huzurlu hamilelikler geçiririz canım

Gelişme olursa yaz ;)

Back