- 13 Eylül 2022
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi Bella_Swan
4 haftalık görünmeyebilir vajinal mı baktı karından mı?Kizlar merhaba ben pzt. aksami idrar testi ile gebe oldugumu ogrendim sonra kan testi yaptirdim, beta 464 cikti. Mide bulantisi, yogun bas donmesi ve asiri halsizlik var. Kanama ya da lekelenme olmadi. Bugun doktora gittim, hamilesin ama henuz gorunmuyo, yerlesmemis dedi. Pazartesi bi daha cagirdi. Ilk gebeligim, tecrubesizim. Sat 11 Şubat idi.Birileri bir şeyler söylesin nolur morale ihtiyacim varr
Gorunmez ki dahaKizlar merhaba ben pzt. aksami idrar testi ile gebe oldugumu ogrendim sonra kan testi yaptirdim, beta 464 cikti. Mide bulantisi, yogun bas donmesi ve asiri halsizlik var. Kanama ya da lekelenme olmadi. Bugun doktora gittim, hamilesin ama henuz gorunmuyo, yerlesmemis dedi. Pazartesi bi daha cagirdi. Ilk gebeligim, tecrubesizim. Sat 11 Şubat idi.Birileri bir şeyler söylesin nolur morale ihtiyacim varr
4 haftalık görünmeyebilir vajinal mı baktı karından mı?
Umarım yerleşir. Hic lekelenme olmadi dedim yerlesmedigi icin de lekenmemis olabilir dedi. Tum belirtilerim var.Gorunmez ki daha
Umarim her sey yolunda gider, kaygi yapmamak cok zor zaten panik atak ve yogun anksiyete gecmisim varÇok normal. Beta 2000küsürlerdeyken en erken kese görünmeye başlar.
Çok erken. 6. Haftada kese görür, 7. Haftada kalp atışını duyarsınız.
Karından görünmemesi çok normal, sıkma canını. Vajinal görünmüştü benim 4.haftada , karından görememişti.Karından baktı sadece, hamilesin ama yerleşmemiş dedi
Kendinizi üzmeyin daha görünmez zaten çok erken gitmişsiniz.. iyi düşünün iyi olsun.. 1 hafta sonra giderseniz mutlaka görürsünüz keseyi .. ben betahcg 2900 lerdeydi keseyi gördümUmarim her sey yolunda gider, kaygi yapmamak cok zor zaten panik atak ve yogun anksiyete gecmisim var
Amin inşallahKendinizi üzmeyin daha görünmez zaten çok erken gitmişsiniz.. iyi düşünün iyi olsun.. 1 hafta sonra giderseniz mutlaka görürsünüz keseyi .. ben betahcg 2900 lerdeydi keseyi gördüm
Daha cok erken annesi. Hele karindan hic gorunmez. 5. Haftada vajinal 7de karindan gormustum. Biraz sabirKarından baktı sadece, hamilesin ama yerleşmemiş dedi
Teşekkür ederim canimm. Kaygi bozuklugu olumsuz dusunceleri daha fena bastiriyor insanin zihnine.. Sabirla bekleyecegimDaha cok erken annesi. Hele karindan hic gorunmez. 5. Haftada vajinal 7de karindan gormustum. Biraz sabir
Vajinalden bakalim falan demedi hic direk pzt. gel tekrar dedi bi de folik asit verdiKarından görünmemesi çok normal, sıkma canını. Vajinal görünmüştü benim 4.haftada , karından görememişti.
Coktan yerlesti o. Sadece ultrasonda gorunecek kadar buyumedi. Yerlesmese hamile olmazdiniz, beta yukselmezdi. Ne garip bi doktor ya, online mi okumus fakulteyi?Umarım yerleşir. Hic lekelenme olmadi dedim yerlesmedigi icin de lekenmemis olabilir dedi. Tum belirtilerim var.
canım benim 8 haftalıkken göründü rahat ol daha cok yeniKizlar merhaba ben pzt. aksami idrar testi ile gebe oldugumu ogrendim sonra kan testi yaptirdim, beta 464 cikti. Mide bulantisi, yogun bas donmesi ve asiri halsizlik var. Kanama ya da lekelenme olmadi. Bugun doktora gittim, hamilesin ama henuz gorunmuyo, yerlesmemis dedi. Pazartesi bi daha cagirdi. Ilk gebeligim, tecrubesizim. Sat 11 Şubat idi.Birileri bir şeyler söylesin nolur morale ihtiyacim varr
Inanin bilmiyorum ama zaten vajinal ultrason da yapmadi. Pazartesiye randevu aldim bi daha gidicem belki sonra doktor degistiririmCoktan yerlesti o. Sadece ultrasonda gorunecek kadar buyumedi. Yerlesmese hamile olmazdiniz, beta yukselmezdi. Ne garip bi doktor ya, online mi okumus fakulteyi?
Insallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zorcanım benim 8 haftalıkken göründü rahat ol daha cok yeni
Insallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zo
çok zor tabi ki çok iyi anlıyorum ,ben 3 düşük yaşayn biri olarak söylüyorum ki,dua etmekten ve dikkat etmekten başka çaremiz yok,eğer bir şey olacaksa inan oluyor ne engeller olursa olsunInsallah her sey yolunda gider canim ya. Ben yengec burcuyum bi de asiri bi hayal benim icin.. Hemen bağ kurdum, enerjisi ve hisleri de kuvvetli biriyim bu bağı meditasyonlarla güclendirmeye calisiyorum falan.. Kaygiyi yonetmek gercekten cok zor
Folik asit hep veriliyor 3 aya kadar kulllanılıyor genelde, hayırlısı pazartesi görünür inşallah. Bazı doktorlar bakmıyor hamile iken vajinal belki gittiğiniz öyledirVajinalden bakalim falan demedi hic direk pzt. gel tekrar dedi bi de folik asit verdi