• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık gebelikte kasık ağrısı

Bende bel ağrısı kasık ağrısı dindi. Ovülasyon testi yapmadım diye de kaçıncı günüm dahi bilmiyorum. Adetlerim de düzensizdir. Erken gebelim testim negatif çıktı bu sabah. Kan verdim bugün sağlık ocağında yoksa da kadın doğuma gidip tedavi olacam regllerim düzene girsin artık evlendikten sonra çok değişti.

Aile hekimi yok mu yakında hemen beta baktirabilirsin acile gitmene gerek yok
2 tane bebem var eşimde aksi gibi arabayla gitti işe hava soğuk olduğu için onlarla çıkmak istemiyorum belki yarın arabayı bırak der arabayla giderim zaten 10 gün öncesinde yapmıyor bizim aile hekimi

Yaa bende sizin gibi olacagım sanırım 😅 ama eşim akşam acile gidelim diyor yoksa ilaç verir en azından diyor. testimde bu şekilde çıktı 7. Gün akşam yaptım
Gayet net bir çizgi beta yüksek çıkar yüksek ihtimal
Kan testi verin burayada yazın lütfen mutluluk paylaşınca güzel🥰

Bende aynı sizin gibiydim adet oldum olucam diye 20 gün bekledim adet olur gibi sancılarım vardı
Sonra betama bi baktırdım 10.300 dü 😂
Çift çizgi gördüyseniz bi idrar testi tekrarlayın sonra kan verin
Bu şuan bende de var adetim 3 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum çünkü adet olacakmışım gibi bir hissi geçtim artık oldum sanıyorum her defasında ama Birsey yok

Bu şuan bende de var adetim 3 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum çünkü adet olacakmışım gibi bir hissi geçtim artık oldum sanıyorum her defasında ama Birsey yok
İnanın psikolojik olarak kendinizi saldığınızda bi bakıyorsunuz gebesiniz. Zaten gebeysem öyle yada böyle çıkar deyip salmıştım kendimi ben

Gayet net bir çizgi beta yüksek çıkar yüksek ihtimal
Kan testi verin burayada yazın lütfen mutluluk paylaşınca güzel🥰
Akşam gidecektim ama maalesef yengemiz vefat etti eşim İstanbul'a gidiyor gidemeyeceğim gelene kadar sanırım

Back
X