4 haftalık beta hcg 6000 küsür normalmi ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
39
Kızlar, kız kardeşim dün idrarda çift koyu çizgiyi görünce hcg için tahlile gitti, 6000 küsürlük bi sonuç çıktı SAT 29 ağustos yani dün 33. Gününde o rakam çıktı.
Dr olmadığı için gösteremedi sonucu pztsiye kaldı. Bi yanlışlık olabilirmi diye sorduk emin olduklarını söylediler laborantlar. Bizimde çok kafamıza takıldı, 4 haftalık bi gebelikte bu kadar yüksek bi sonuç normalmidir yoksa başka bi anlamıda olabilirmi ?
Bilgisi yada tecrübesi olanlar yorum yaparsanız sevinirim.

merhaba benımde 5 haftalıkken sonucum 6636 çıkmıştı 7 haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık , sizinki sağlıkla doğar ınsallah

merhaba benımde 5 haftalıkken sonucum 6636 çıkmıştı 7 haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık , sizinki sağlıkla doğar ınsallah

Canım erken yumurtlamistir belki yada ikiz de olabilir kotu dusunme iyi dusunun iyi olsun

Belki ikizdir o zaman da yüksek çıkıyormuş
F flower world amin güzelim hayırlısı inşallah, sanada çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah :dua:
B Bekayyy canım hep geç yumurtlama/döllenme duyuyoruz, hatta bende yaşadım ama erken yumurtlama olayı hakkında pek bişiy duymadım acaba varmı bunu yaşayan belkide ondandır bilemiyoruzki :KK43:
I ipek2890 ağzın bal yesin :KK15: bak bu hiç aklımıza gelmemişti inşallah öyledir, kısa yoldan 2 kere teyzoş olurum bende :KK71:

İkiz olabilir.
Yüksek değerde genelde ikizden şüpheleniliyor. Hayırlısı olsun canım

Canım bazısı adet biter bitmez yumurtluyormus bilmiyorum burada okudum birisi demişti sadece adet bitince 1 hafta içerisinde 1 yada 2 kere birlikte olmuşlar hamile kalmış olabiliyor yani ama ikizde olabilir:KK66:)

Canım bazısı adet biter bitmez yumurtluyormus bilmiyorum burada okudum birisi demişti sadece adet bitince 1 hafta içerisinde 1 yada 2 kere birlikte olmuşlar hamile kalmış olabiliyor yani ama ikizde olabilir:KK66:)
Evet bende okumuştum öyleleride varmış belkide öyledir bakalım hayırlısı artık durum belli olurda unutmazsam buraya yazıcam, ikiz ve ondan değer yüksekse merak eden arkadaşlara örnek olmuş olur :halay: bu arada sanada hayırlı uğurlu olsun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :dua: darısı başımıza :KK36:

Kızlar, kız kardeşim dün idrarda çift koyu çizgiyi görünce hcg için tahlile gitti, 6000 küsürlük bi sonuç çıktı SAT 29 ağustos yani dün 33. Gününde o rakam çıktı.
Dr olmadığı için gösteremedi sonucu pztsiye kaldı. Bi yanlışlık olabilirmi diye sorduk emin olduklarını söylediler laborantlar. Bizimde çok kafamıza takıldı, 4 haftalık bi gebelikte bu kadar yüksek bi sonuç normalmidir yoksa başka bi anlamıda olabilirmi ?
Öncelikle hayırlı olsun :anneadayı: yüksek olunca akla ilk gelen ikiz mi acaba oluyo ama çevremde ve burda edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum bebeğiniz yüksek ihtimal kız :emir_bebek: 12. Haftada muhakkak yaz buraya :)

Canim benim 5+2 de 2820.29 çıktı kese gözüktü bebisimi gördüm kalp atışını duydum sağlikli olsunda gerisi boş inşallah

Gun asiri bir daha tekrarlattirin iki secenek var biri ikiz gebelik insallah oyledir.. digeri mol (üzüm) gebeligi... biraz yuksek çıkmış... tekrarinda 2 kat olmasi gerekiyor hemen hemen.. anormal bir artis yoksa sikinti yapmayin...

Gun asiri bir daha tekrarlattirin iki secenek var biri ikiz gebelik insallah oyledir.. digeri mol (üzüm) gebeligi... biraz yuksek çıkmış... tekrarinda 2 kat olmasi gerekiyor hemen hemen.. anormal bir artis yoksa sikinti yapmayin...
Teşekkür ederim şimdi konuştum kardeşimle yarın tekrar tahlil yaptırıcak bakalım artış ne durumda ondan sonra daha net anlaşılır sanırım gidişat, tekrar teşekkürler, sizede hayırlı uğurlu olsun inşallah

image.png
ferishhh ferishhh

X