Baya yüksekmiş. Benim bir hafta gecikmeyle 1200 düMerhaba hanımlar son regl tarihim 7 şubat. Reglim 1 hafta gecikince evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün de kan testi yaptırdım değerim 38691 regl tarihime göre 4 hafta 5 günlük hamileyim. Bu değer yüksek değil mi? İkiz olabilir mi? Bu sene erkek çocuk senesi diyorlar erkek bebek betayı yükseltirmiş diye duydum alakası var mıdır?
Teşekkürler
Maşallah canım baya yüksek değer, bende gecikme olmasına rağmen 1000 küsürlerde çıkmıştı cinsiyet erkek ve tek gebelik.Merhaba hanımlar son regl tarihim 7 şubat. Reglim 1 hafta gecikince evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün de kan testi yaptırdım değerim 38691 regl tarihime göre 4 hafta 5 günlük hamileyim. Bu değer yüksek değil mi? İkiz olabilir mi? Bu sene erkek çocuk senesi diyorlar erkek bebek betayı yükseltirmiş diye duydum alakası var mıdır?
Teşekkürler
Son reglim e göre 5 haftam dolmadı yine de gözükür mü ki? Önümüzdeki haftayı bekliyordum doktora gitmek içinMaşallah canım baya yüksek değer, bende gecikme olmasına rağmen 1000 küsürlerde çıkmıştı cinsiyet erkek ve tek gebelik.
Doktora gidebilirsiniz bu değere göre kese gözükür
Teşekkür ederim, zaten heyecanlıydım iyice heyecan bastıBaya yüksekmiş. Benim bir hafta gecikmeyle 1200 dübilemedim ya. İkiz olabilir gibi. Hayırlı olsun cnm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de 5. Haftanın bitmesini bekleyeyim o zaman5 haftalik gttim beta yuksek olmasina ragmen malesef bisey goremedi doktor sadece keseyi gordm 6. Haftada gidince iki bebek ayni kesede goruldu birinin kalbi atarken digeri cok zayifti haliyle doktor her hafta gel bakalm dedi 7. Haftada gttim kalbi zayif olan minicik kalmisti digeri buyumustu ve 8 .haftalik oldugunu ogrendm suan tek bebekle 9+1 haftaligim allahim kismet ederse kucagimada alicam insallah
İkizleriniz mi var?Bence ikiz olabilir benimde boleydi 3 haftalikti 2 gun gecmesine ragmen idarda cift cizgi baya koyu cikti
Yok gulum ikizdi sonradan biri dustu tek devam ediyormİkizleriniz mi var?
1500 üzerinde kese çıkıyor tabii kalp atışı 7 8 haftalıkken duyuluyor, gidince bize haber verin merak ettimSon reglim e göre 5 haftam dolmadı yine de gözükür mü ki? Önümüzdeki haftayı bekliyordum doktora gitmek için
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsunErkek tarafıyla alakalı değil ikiz gebelik ler anne tarafınızdan gelir. Benim ki 4+1 iken kanda 1300 falandı sanırım tam hatırlayamadım. 5. Haftamda iki kesem vardı ikiz. Hayırlı olsun hamileliğiniz
Olur haftaya gideceğim mutlaka yazarım☺1500 üzerinde kese çıkıyor tabii kalp atışı 7 8 haftalıkken duyuluyor, gidince bize haber verin merak ettim