- 30 Kasım 2023
- 62
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi prensveprensesannesi45
Benim durum öle şuan. adetim lekelenmeye dönünce başladı ağrılarım, sol yanim belim alt karin kasikta agri dolaniyo..Merhaba kızlar 4 gündür karnımda ağrı sancı ve kramp var ayın 24 adet oldum ve 5 gün sürdü, ama adetli iken ağrım vs olmadı adet bittikten sonra kasıklarımda kalça kısmında ağrı var var mı bu şekilde olan.
Benim sağ alt karın gaz mi idrar yolu enfeksiyonu bilemedimBenim durum öle şuan. adetim lekelenmeye dönünce başladı ağrılarım, sol yanim belim alt karin kasikta agri dolaniyo..
Gecen yil idarar yolu enfeksiyonu olmustum cok sancılı geçmişti. Alt karnim agriyorduBenim sağ alt karın gaz mi idrar yolu enfeksiyonu bilemedim
Suan batma var karnimadGecen yil idarar yolu enfeksiyonu olmustum cok sancılı geçmişti. Alt karnim agriyordu
Yaklaşık 13 gün oldu şimdi yanlarım batıyor iğne gibiBenimde bu sıralar hem idrar yolu enfeksiyonu hem de gaz problemi yaşıyorum. Yediklerinizde dokunuyor olabilir. Üşütmüş de olabilirsiniz
Yel girmiş derler ya, siz benim gibi üşütmüşsünüz hem sıcak tutun kendinizi. Ben çok hassaslaştımYaklaşık 13 gün oldu şimdi yanlarım batıyor iğne gibi
Benim 2 hafta oldu tam tamına karnımın etrafı komple iğne batıyor gibi oluyor sebebi bulamadimYel girmiş derler ya, siz benim gibi üşütmüşsünüz hem sıcak tutun kendinizi. Ben çok hassaslaştım
Benim 2 hafta oldu tam tamına karnımın etrafı komple iğne batıyor gibi oluyor sebebi bulamadim
Sizin belirtiler nedir tam olarakBenimde 1 ayı geçti nerdeyse. Tam geçti diyorum yine başlıyor/ bu aralar çok sık duyuyuyorum.
Sancı kramp şişlinlikSizin belirtiler nedir tam olarak
Merhaba gectimi benimde 10 gündür ağrım var kramp şeklinde oluyor arada idrar yolu mu bilemedim acile gidicem sabahBenim 2 hafta oldu tam tamına karnımın etrafı komple iğne batıyor gibi oluyor sebebi bulamadim
Çok şükür daha iyiyim bende gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi bı işe yaramadı avakado yapraklı çay 1 haftada attı iltihabı bide nioli yağı çörək otu yağı kullandım elma sirkesi ile yıkadımMerhaba gectimi benimde 10 gündür ağrım var kramp şeklinde oluyor arada idrar yolu mu bilemedim acile gidicem sabah