4 gündür geçmeyen baş dönmesi!

Bende de çok fazla olur. Kulak kristallerinin oynamasında ki baş dönmesi feci olur zaten normal hayatınıza devam edemezsiniz. Ben yerimden kalkamazdım mesela .Ama genelde 1 yada 2 gün sonra geçer....Ama daha hafif baş dönmelerinde kulağınızda ağrıdan ziyade bir dolgunluk hissi gibi bişey var ise bu da kulakla alakalı bir durumdur gibi geliyor..
Bunun dışında kansızlık, tansiyon düşüklüğü vs nedenlerlede olabilir..

öncelikle geçmiş olsun..
bende çok çektim baş dönmesinden ve hala çekiyorum artık eskisi kadar sık olmasada..
çok zor 1 hafta kadar yatmıştım bi kere.
kafamı oynatamıyordum..kristal kayması demişti doktor..
KBB gitmeni tavsiye ederim canım...

bende de aynı durum 1haftadır var
ne kötü şeyler geldi aklıma bi bilseniz kafayı yedim kesin bile dedim yani

allah kimseye vermesin bu baş dönmesi ne fena bişiymiş ya tüm hayatınıza engel oluyo resmen

bende kafamı oynatamıyorum bütün etraf dönüyor sankı gittim kbb doktoruna hiçbişi yok tertemiz dedi

2tane ilaç verdi vitamin b12 ve kulağa bağlı bas dönmesi için ilaç yazdı

gecmezse nörölojiye git dedi

allah kimseye vermesin yaaa

Canım KBB uzmanına git derim. İstanbuldaysan iyi bi doktor önerebilirim. Vertigo gibi bir şey olabilir. Anneminkini muayenehanesinde iyileştirmişti doktor :)

merhabai istanbuldaki vertigo konusunda uzman kbb doktorunun adını öğrenebilirmiyim. hala anımsıyorsanız ismini tabi

merhabai istanbuldaki vertigo konusunda uzman kbb doktorunun adını öğrenebilirmiyim. hala anımsıyorsanız ismini tabi

canım merhaba, kendisi vertigo konusunda uzman mı değil mi bilmiyorum. Ama çok iyi bir kbb uzmanı. Medipol fındıkzade hastanesinde tolga celal şahiner. Muayeneden fark almıyor. Randevu alıp gitmek gerekiyor.

Aynı şikayetler geçen gün bende de oldu. Acile gittim vertigo dedi. Çevremdeki insanlarda vertigo dedi. Hatta ablam hâlâ yaşıyor aynı problemleri. Onda da vertigo var

Bayağı olmuş siz bunları yazalı. Ama şikayeterimiz birebir uyuyor. Sonuç ne çıktı acaba. Kısa da olsa yazabilirseniz çooook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…