Selülit 4 Günde Selülitlerim Kalmadı Denecek Kadar Azaldı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
merhaba arkadaşlar,
4 günlük bir göreve gitmiştim, bu dört gün boyunca sabah 9 da yollara düştüm ve gece 12 ye kadar yürüdüm durdum, 4 günün sonunda evime geldiğimde 2 kg. verdiğimi ve selülitlerimin harika bir şekilde kaybolduğunu gördüm,

arkadaşlar inanamadım ama gerçek, 4 gün boyunca sabah 9 gece 12 arasının çoğunu yürüyerek geçirdim ve selülitlerim inanılmaz derecede azaldı. bu yıl doğru düzgün yürüyüş yapmıyordum, şimdi tekrar yürüyüşe başlamaya karar verdim, eğer vaktiniz varsa günde birkaç saat tempolu koşar adımlarla yürüyüş yapın, tecrübeyle sabittir, akşamları yatak odasındaki aynadan bacaklarıma bakıp bakıp seviyorum şimdi onları, inşallah daim olur.

dogru söylüyorsun
bizde günün 9 saati masa başındayız
durumlar şimdilik normal bakalım

yürümek sporların en sağlıklısı derler kaydirigubbakcemile5
ama selulitse sorun, o kadar yürümeye gerek yok
yeşilcaya aliştirin kendinizi kaydirigubbakcemile2

bende işe yürüyerek gelip gidiyorum bi azalma olmadı ama. hergün duşta en son soğuk su tutarak 1-2 dk. masaj yapıyorum. biraz azaldı gibi.
yeşil çayı ne kadar içmeliyiz gurbaa prenses ve sallama poşetler olur mu, kendimiz mi demleyelim.

Vallahi bir haftadır aralıksız hergün içiyom yeşil çay.
Evdedi elimden geldiğince sağa sola eğilip bükülüyom.
İnşallah sütun gibim bacaklarım olacak pek yakında.

yürümek sporların en sağlıklısı derler kaydirigubbakcemile5
ama selulitse sorun, o kadar yürümeye gerek yok
yeşilcaya aliştirin kendinizi kaydirigubbakcemile2

Başlayıpta faydasını göremezsek dile bizden ne dilersen gurba :jeyyar:

nan gurba ben günde 1 öğün yemek yiyorum :)
Ama hareket hiiç yok ondan sordum yani:)

senin metebolizman durmuş denecek durumdadır sanırım bir öğün yediğin için :uhm:

söyleyene bak çalışıpta noluyosa :mymeka:

evet canım arkadaşlar haklı, gün boyu masa başındayız, eve gideyim de yemek yiyeyim derken saat 8 oluyor zaten, o saatten sonra bir de çayın yanında birşey yedin mi tamam artık, en doğrusu 6 dan sonra birşey yememekmiş, ben de akşam yemeklerini azaltmaya karar verdim, ve akşamları da olsa egzersiz yapıcam artık.

peki kızlar bişy sorucam????
yeşil çayı 1 günde ne kadar tüketiosunuz? yani kaç bardak?
ben 1 hatfa önce yürüyüşe başladım. yeşil çayla selülit oluşumunun azalmasını desteklemek istiorum...!!!!

Asitli içecekleri ve kahveyi bıraktığınızda öneli ölçüde azalma göreceksiniz.
Birde zayıf insanlardada oluyor selülit örneğin ben.
Kiloyla alakası yok ki.
Yediğimiz içtiğimizle alakalı.

ben 1 hatfa önce yürüyüşe başladım. yeşil çayla selülit oluşumunun azalmasını desteklemek istiorum...!!!!

sınır koymana gerek yok abartmadığın sürece.ben 4 fincan içiorum.ama çay kahveyi bıraktım.başka sebepten dolayı bırakmıştım ama baktım iyi geldi.bide pek takmayınca da daha çabuk gidiyosanki.kendimle çok barışığım bu ara.

sınır koymana gerek yok abartmadığın sürece.ben 4 fincan içiorum.ama çay kahveyi bıraktım.başka sebepten dolayı bırakmıştım ama baktım iyi geldi.bide pek takmayınca da daha çabuk gidiyosanki.kendimle çok barışığım bu ara.

yeşil çay hakkında hiç bilgim yok arkadaşım, fikri olanlar bizimle paylaşırsa ben de sevinicem????

Bende herşey tamamda, şu popoyu napcam yaaa
millet peşimden koşuyor bu popom için ben ise sevmiyorum aaaaaa :))))))))))))))))))))

insan sabah 9 dan gece 12 ye kadar nasıl yürür yaa.
bana mantıksız geldi..
en fazla insan 6 saat yürüyebilir aralıksız..

kumcum, vaktimiz azdı hayatım, 4 günümüz vardı ve biz herşeyi o 4 güne sığdırmak zorundaydık, aralıksız dediysem, yemeğimizi yedik çayımızı içtik bu arada, popomuz yer gördü yani a.s.

arkadaşlar bende spora başladım birbuçuk ay oldu baya azaldı 1 ay sonra tamamen biter spor yapmadan çayla geçmez kızlar spor şart

yürüyüş gerçekten mucize gibi geçen senelerde benimde selülit problemim vardı düzenli yürüyüşler bitirmiştim sadece düzenli yürüyüş ve su bile yetiyor bence
ayrıca bi keresinde yürüyüşle birlikte solgarın bi ürünün kullanmıştım o zaman aldığım performansı hiçbi zaman alamadım aldığım ürün spor öncesi içilen bişeydi ve rejim yapmadan düzenmli yürümüştüm bende üstü ince altı kalın olanlardanım ve üst bedenim olduğu gibi kaldı ama bacak ve basen gitmişti süper olmuştu
şu an kilo problemim yok ve selülit yok denecek kadar az sıkarsam görünüyor 161 boy 52 kilo rejim falan yapmıyorum zaten iştahımda kapandı şu yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlerin grubuna girdim sanki ki eskiden kilo benim için büyük problemdi rejim yapmaktan spordan bi hal olurdum şimdi niye böyleyim diye bakıyorum en son iyi bi rejim ve sporla 52 ye indim ve ardından normal yeme düzenine girdim ama bazı şeyler alışkanlık haline dönüşmüş farketmeden ve kilo almamı engelliyor artık
tuzu kaldırdım sebze dışında hiçbişeye tuz koymuyorum artık dışarda yediğim şeyler bana tuzlu geliyor:)
kahve sabunuyla banyo yapıyorum acaip sıkılaştırıyor
akşam geç saatte yemek yemiyorum yiyemiyorum midem rahatsız oluyor:)
kola gibi asitli şeyler yerine meyve suyu içiyorum
hurma üzüm gibi şeyler yiyorum hem enerji veriyor hemde iştahımı kapatıyor
ev yemeği yiyorum sulu yemekler abur cuburu kestim diyecek kadar az yiyorum haftada 2 yada 3 kere
bunun gibi şeyler ve artık bunlar benim için bi yük değil yaşam biçimi şu an yazdığım için farkediyorum neler yaptığımı eminim uzun soluklu bi kür herkesi bu yeni yaşam düzenine alıştırır ve bu tip şeyler eziyet olmaktan çıkar

X