Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 4 günde saç dökülmem o kadar azaldı ki, inanamıyorum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248

saclarim tekrar dokulmeye basladi :'(

4 aydır saçlarım dökülmüyor akıyordu resmen.

her yer benim saçımdı, artık bütün yemeklerde ne kadar dikkat etsem de 1 saç mutlaka oluyordu.
eşimin kıyafetlerinin içinde bile benim saçım var o kadar! her dokunduğuma elime 3-4 saç geliyordu nerdeyse.

sonra vitamin almaya karar verdim. almışken saça ve cilde özel alayım dedim.
vitabioticsin, perfectil skin hair and nails(cilt, saç ve tırnaklar) vitaminini aldım. kullandığım günden farketti. saçlarım güçlenmeye başladı. şu an ilk dokunduğumda 2-3 saçım geliyor, ve sonra hiç gelmiyor, hatta banyo yaparken sadece 2 saçım düştü inanamadım.

allahım çok mutlu oldum. tavsiye ederim.

resmini ekledim:
$unbranded-perfectil-skin-hair-+-nails-capsules-from-vitabiotics-size-30.webp

Son düzenleme:
ne kadar tatlım ücreti

burada 6 pound
trde 60 lira falan galiba.

ama benim gibi mucize beklememek lazım. eskisi kadar olmasa da saçlarım hala dökülüyor. üzerinde 1 ay kullanın yazıyor bakalım. sonucu 1 ay sonra tekrar yazarım. :26:

burada 6 pound
trde 60 lira falan galiba.

ama benim gibi mucize beklememek lazım. eskisi kadar olmasa da saçlarım hala dökülüyor. üzerinde 1 ay kullanın yazıyor bakalım. sonucu 1 ay sonra tekrar yazarım. :26:

Perfectili kullanmaya başlayalı 3 gün oldu benim en büyük sorunum tırnaklarım uzamıyor yıllarca yediğim için artık çıkmıyor cildimde de hala sivilceler var saçlarımda çok dökülüyor. Saç sorununu Bioblasla biraz çözdüm gibi ama tırnaklarım ne yaptıysam uzamadı. Bu vitamini aldım eczaneden 60TLye. Kullanan birilerini arıyorum kimse yorum yazmamış nedense sende bu başlığı açalı olmuş baya. Ne durumdasın? Kulladın mı? Memnun kaldın mı???

Son düzenleme:
bende sac dökülmem oldugu için cildiyeye gittim banada doktor bu hapı yazdı yaklasık 16 gündür kullanıorm ama hala dökülüyor saclarım acaba etkisini 2.kutuda flnmı göstericek???

ayrıca arkdsm günde kac tane içiosun bana 1kez almamı önerdi doktor????

her yer benim saçımdı, artık bütün yemeklerde ne kadar dikkat etsem de 1 saç mutlaka oluyordu.
eşimin kıyafetlerinin içinde bile benim saçım var o kadar! her dokunduğuma elime 3-4 saç geliyordu nerdeyse.

vitabioticsin, perfectil skin hair and nails(cilt, saç ve tırnaklar) vitaminini aldım. kullandığım günden farketti. saçlarım güçlenmeye başladı. şu an ilk dokunduğumda 2-3 saçım geliyor, ve sonra hiç gelmiyor, hatta banyo yaparken sadece 2 saçım düştü inanamadım.

resmini ekledim:
Eki Görüntüle 335036

deneyen var mııııı

ben üşendim kullanmadım arkadaşlar sonra da hamile kadım farklı vitaminler yüzünden kullanamadım, kutu hala duruyor malesef.

ben kullanmıştım doktoruma bu haptan numune olarak bir sürü gelmişti hepsini bana vermişti tırnaklarım zaten güçlüdür ona etkisini bilemem ama saç dökülmesini azalttıydı sanırım ya benim kafamın her tarafında kellikler olduğundan ben her şeyden saç çıkarmasını bekliyorum olmazsa kullanmayı bırakıyorum...

merhaba, benim saçlarım gürdür, çabuk uzar ama çok da dökülür. tırnaklarımsa eskiden kağıt gibiydi, ben de çocukluğumde tırnak yerdim, üniversitede bıraktım ama sürekli kırıldıkları için tırnaklarımı bir türlü uzatamazdım. yıllardır biotin kullanıyorum, şu anda lekesiz sağlıklı istediğim kadar uzatabildiğim tırnaklarım var. arada nature's bounty hair, skin and nails kullanıyorum, geçen sene perfectil kullandım, belki de sürekli biotin kullandığım için ben bir fark göremedim.

resmini ekledim:
Eki Görüntüle 335036
mrhaba reputable hala bu hapı kullanmaya devam edıyor musun ? Dökülmen şuan nasıl ? Bnmde almayı düşündüğüm haplardan bir tanesi bu. Bilgi verebilirmisin suanki durumun hakkında ?

mrhaba reputable hala bu hapı kullanmaya devam edıyor musun ? Dökülmen şuan nasıl ? Bnmde almayı düşündüğüm haplardan bir tanesi bu. Bilgi verebilirmisin suanki durumun hakkında ?

ben üç ay kullandım edacım ama pekte fayda etmedi malesef:( hatta bana özel hastanedeki doktor tavsiye etmişti ..
herkese aynı etkiyi vermio her ilaç

ben üç ay kullandım edacım ama pekte fayda etmedi malesef:( hatta bana özel hastanedeki doktor tavsiye etmişti ..
herkese aynı etkiyi vermio her ilaç
hadi ya senin dökülmeni durduran birşey olmadı mı hc sımdıye kadar ? Cunku senın kullandıkların hc yaramıyor sana. İnş şifanı bulursun canm.

edacım stresten oldugunu düşünüyorum 1 aya sınavım biticek inş durur.. cünkü maya maskesi , zaeniyag sarımsak,, bepantheni igne olarak vuruldum, priorin kullandım , perfectil kullandım,karanfil suyu kullandım, klorane hem sampuan hem serum kullandım, dünyanın seyini kullandım ama tam olarak durdran bi formül bulamadım malesef :((( minoksil kullanmk istemiorm korkutuo acıkcası.. Allahım inş şifa verir :(((

edacım stresten oldugunu düşünüyorum 1 aya sınavım biticek inş durur.. cünkü maya maskesi , zaeniyag sarımsak,, bepantheni igne olarak vuruldum, priorin kullandım , perfectil kullandım,karanfil suyu kullandım, klorane hem sampuan hem serum kullandım, dünyanın seyini kullandım ama tam olarak durdran bi formül bulamadım malesef :((( minoksil kullanmk istemiorm korkutuo acıkcası.. Allahım inş şifa verir :(((
hmm bende bepantheni vuruldm ama artk banada fayda etmedi çok şaşırdım şıp diye duruyordu dökülmem. Bende o saydıklarının hepsını denedm klorane hariç. Başka sampuanlarda kullandm ama hiç bii yöntem bana mısın demedi. Dün 2 tane hurma yedim bıde polen içtim bugun saçım dökülmedi. Hurma saç dökülmesinde ekili birşeymişş deneyim dedim sonuca inanamadm. Şükürler olsun..

Ben bu ürünü İngiltere'den biliyorum yılın ürünü seçilmişti, çok şükür ki tüm Vitabiotics ürünleri Türkiye'ye geliyor ve immunace, perfectil hepsini kullanabiliyorum. Etkili olmayan arkadaşlarda acaba daha derin bir problemmi var diye düşünmedim değil, hormonal olabilir mi acaba? Çünkü bu ürünün etkileri klinik olarak kanıtlatnmış özellikle 3. ayın sonunda ciltte %100, tırnak ve saç da %90 civarında etkili. Ben bu ürünü özellikle sonbahardan kışa geçiş dönemimde kullanıyorum, zaten multivitamin içerdiği için başka bir takviyeye de ihtiyacım olmuyor, daha kış aylarına doğru da immunace kullanmaya başlıyorum çok şükür ki hastalıksız kış ve bahar geçişleri yaşıyorum ama arada kırıklık olmuyor değil ama bir iki günlük halsizlikle atlatıyrum burun akıntım, öksürüğüm hiçbirşeyim olmuyor. Umarım sizler de faydasını görürüsünüz

Back
X