4 günde 3 kiloooo

Beggyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
513
34
Evet 4 günde 3 kilo kaybetmenin haklı gururuyla tam motivasyon diyete devam etmek aç kalmamak düzenli beslenmek ve daha verilmesi gereken 3-4 kilo önümde 10 gün var . Diyet bitimi jillian a başlanır . O gelinliğe girilir. Arkadaşşşşş yaz geliyort. Haysi bakammm

4 günde 3 kilo değildir cnm o ya,ödem vardır yoksa yağ yakmak o kadar kolay olmaz :)

naptın ya bişey yemedin herhalde bu 4 günde sırrı nediir

4 gün olarak değil 14 günlük bir diyet uyguluyorum yiyorum ama hiç yağ tüketmiyorum tuz çok az şeker hiç tüketmiyorum dayanamadım tartıya çıktım şok oldum aşırı incelme var vücutta bitişinde spora başlıyacağım mutluyum

4 günde 3 kilo değildir cnm o ya,ödem vardır yoksa yağ yakmak o kadar kolay olmaz :)

Tabiki hepsi yağ değildir ama yağ atmak neye göre kolay değildir. Ödem büyük bir sorundur hatta nerdeyse kilodan bile ödem atmak kolay değildir su kaybı yaşanır evet vücuda 3509 kalori almak fazladan 1 kg a eşittir. Ben uyguladığım diyette vücuttaki yağdan yakım sağlıyorum . Bir ayda 10 kilo veren insanlar var ödem atmayı iyi araştırmak lazım. Ben kalori hesabı besleniyorum. Yağa çevirmeyecek gıdalar tüketiyorum amannnnn neyse ne verdim mi verdim mutluyummmm Gırtlak tutulmadan kilo kaybı olmuyor

tebrik ederim ozaman kesinlikle haklısın gırtlak tutulmadan kilo verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…