- 11 Aralık 2015
- 20
- 14
- 3
- Konu Sahibi gisemrella
-
71 kiloyla başladım diyete . Boyum 1.77 öyle abartı kilolu durmuyorum aslında 38 bazı markalarda dar kalıpta 40 beden giyiyorum amacım 36 beden olmak :)Kaç kilo olduğunuzu merak ettim, birde benim diyetisyenim ilk hafta vucut su atar demişti ama umarim temponuzu düşürmeden devam edip istediğiniz kiloya ulaşirsiniz...
Canım bu sitede okumuştum sanırım lahana çorbası diyeti de varmış aklında bulunsun ve ne kadar içersen o kadar zayıflıyormuşsun :) aç kalmak yok yani o diyetle 2 haftada 8 kilo verenler fln olmuş :) buarada ben her azmimi kaybettiğimde avm geziyorum :) zayıflıyim şunu alıcam diye mağaza mağaza dolaşıp kendimi motive ediyorum :) işe yarıyor ...4 günde 3 kilo cok iyibnde bgn basladim ayran aşı diyetine.hedefimize ulasiriz insallah
Bende burda okudum ayran aşıni öyle başladım.nohut fasulye bugday ve yogurt.çok tok tutuyo hic acikmadim.Canım bu sitede okumuştum sanırım lahana çorbası diyeti de varmış aklında bulunsun ve ne kadar içersen o kadar zayıflıyormuşsun :) aç kalmak yok yani o diyetle 2 haftada 8 kilo verenler fln olmuş :) buarada ben her azmimi kaybettiğimde avm geziyorum :) zayıflıyim şunu alıcam diye mağaza mağaza dolaşıp kendimi motive ediyorum :) işe yarıyor ...
Ahh zaten o aburcubur cips cikolata cola olmasa kilo ve obeziite diye bi sorun kalmayacak dünyada bunlar benide çok zorluyo ayrica sizin şu anki kilonuzda olmak isterdim boyunuzunda maaşallahi var ben de 1.70, kilom 99 oldu galiba şu günlerde 105.6 ile diyete başladim 104 kiloyla da diyet günlüğü oluşturdum gerçekten iyi geliyo bu günlük bana umarim başaririz ...71 kiloyla başladım diyete . Boyum 1.77 öyle abartı kilolu durmuyorum aslında 38 bazı markalarda dar kalıpta 40 beden giyiyorum amacım 36 beden olmak :)
Yani öyle iştahlı bir insan değilim fakat deli gibi aburcubur & cola & ice tea tüketen bir insanım . Şimdi onlardan uzak kalmak zorluyor :) sürekli şeytan dürtüyor . Bırak diyeti aban çikolataya diye :))
Canım bir yerde okumuştum bu kendi yaptığımız poşet hazır pudingler var ya diyette çikolata krizi tutanlar ondan tüketmeliymiş . Kalorisi daha az oluyormuş . Ah ben de günde anca 1 bardak su içerdim :) sigara da kullandığım için sürekli sigaranın yanında cola & ice tea :) midem bulana bulana azimle su içmeyi öğrendim :) çok kolay değil bizim gibiler için . Ama günde 2-2.5 lt suya başlayınca vücudun ödem atıcak e bu tartıya da yansıycak :) kendini daha iyi hissediceksin :)Ohh süper valla. Bende şu abur cuburlardan bir vazgeçebilsem de kilo versem. Ama dayanamıyorum. Hele ki çikolata ya karşı ayrı bir zaafım var. Ekmek çok tüketmiyorum ama suyu da az içiyorum o yüzden kilo veremiyorum. belki yediklerim değil de susuzluk kilo yapıyordur.
Canım çekirdeği tuzsuz kabak çekirdeği ve colayı zero iç bence bırakamıyorsan .Ben günde 3 lt su içiyorum yemek desen öğün 4 ama axar azar ama kola ve cçekirdegi birakamiom doğum kilolarim özellikle gobegim duruyo 2 yaşında oğlum var otobuste girenler bana cocugun var diye değil hamileyim sanio yer veriyolar ama bi türlü kilo veremiyorum
Umarım amacımıza ulaşırız canım :) ben birara 90 ları görmüştüm tartıda . Sonrasında bronşit oldum . Sürekli kusma ve tuvalete çıkma . İlacı bile tutmuyordu miğdemAhh zaten o aburcubur cips cikolata cola olmasa kilo ve obeziite diye bi sorun kalmayacak dünyada bunlar benide çok zorluyo ayrica sizin şu anki kilonuzda olmak isterdim boyunuzunda maaşallahi var ben de 1.70, kilom 99 oldu galiba şu günlerde 105.6 ile diyete başladim 104 kiloyla da diyet günlüğü oluşturdum gerçekten iyi geliyo bu günlük bana umarim başaririz ...
Ayran aşının tadı güzel mi canım ? Ben de bir kaç gün çorbayla beslenmeyi düşünüyorum . Bir de kaç kg verdiğini benimle paylaşır mısın ?Bende burda okudum ayran aşıni öyle başladım.nohut fasulye bugday ve yogurt.çok tok tutuyo hic acikmadim.Kafaya koydum bu sefer. Motivasyonum tam. Lahanayi denedim ama midemi bulandiriyo yaa onu yapamadim. Bende işte benim stilim izliyrm arada gaza gelmek icin
Göbek erise bile yetecekCanım çekirdeği tuzsuz kabak çekirdeği ve colayı zero iç bence bırakamıyorsan .
Bol bol yeşilçay iç bir de bayaa wc ye çıkartıyor yeşilçay işe yarıyor
Herşeyden önce sağlık önemli, hastalikla zayiflamak da kötü tabi insan sevinemez bile zayifladiğina. Allah sağliğimizla zayiflamayi kismet etsin bize.... size de çook geçmiş olsun dikkat edin kendinize :)Umarım amacımıza ulaşırız canım :) ben birara 90 ları görmüştüm tartıda . Sonrasında bronşit oldum . Sürekli kusma ve tuvalete çıkma . İlacı bile tutmuyordu miğdemçok kötü günlerdi ... Hastalık süreci uzun sürmüştü . Biranda 70 e düşmüştüm kontrolsüz sadece hastalıkla ...
sorma canım düşün bir de iyileşmek için ilaç alıyorsun bünye onu bile kabul etmiyor dışarı atıyor hemen . kötü günlerdi ama iyileştikten sonra aynaya bakınca insan ister istemez seviniyor :)Herşeyden önce sağlık önemli, hastalikla zayiflamak da kötü tabi insan sevinemez bile zayifladiğina. Allah sağliğimizla zayiflamayi kismet etsin bize.... size de çook geçmiş olsun dikkat edin kendinize :)
sorma canım düşün bir de iyileşmek için ilaç alıyorsun bünye onu bile kabul etmiyor dışarı atıyor hemen . kötü günlerdi ama iyileştikten sonra aynaya bakınca insan ister istemez seviniyor :)[/QUOTE
Sürpriiiizzz birsürü kilo gitmiş benimde gelinliğim bol gelmişti bana düğünden önce çok zayiflamiştim tabi o zamanlar 80 li kilolardan 70 lere düşmüştüm aile ici problemlerimiz vardi üzüntüden çok zayiflamiştim düğün günü gelinliğin içinde fir dönüyodum... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?