4 gunde 2 kilo

DeryaOnDiet

baslangic: 76kg guncel:74.8 hedef:65kg
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
19.657
59.324
Selam Kizlar.
Aralik ayinda cuma zayiflama yarismasaindan 65 kilo ile mezun oldum, baslangic kilom 78 di.. Ancak normal yemeye gecince 67 kiloya ciktim ve 5 aya yakin sure 67 de sabit kaldim, bu 5 ay suresince herseyden yedim sadece sekeri mumkun oldugunca az tykettim.
Gecen hafta tatile gittik ve tatilce hunharca ne bulduysam yedim ve suanki kilom 69.8 bir haftada 3 kiloya yakin aldim.
Pazartesi is basi yapiyorum ve amacim su 4 gun icinde 2 kilo verio yine 67leri gormek. Sonrasinda da devam edip 65e tekrar inmek istiyorum.
4 gun icerisinde yiyeceklerim:
- meyve sinirli (en fazla 1 kilo mandalina elma)
- sebze sinirsiz (yesillik, domates, salatalik)
-cay, kahve sekersiz sinirsiz
- et sadece haslama veya firinda (gunde 2 kere maksimum 2 porsiyon)
- seker sifir
- ekmek, pirinc, patates her turlusu sifir

Bakalim 4 gun icinde kavc kilo verecegim

Son düzenleme:
Bu sabah 1 fincan sutlu kahve ictim . Ve bir de gunluk 3 litre su tuketecegim. Suana kadar 500ml su ictim

Ogle yemegi olarak, 1 tabak yogurt ve 6 tane salatalik yedim. Birazdan bir tane daha sutlu kahve icecegim. ve 2 bardak daha su ictim.

Ogleden sonra 2 dilim beyaz peynir, 2 domates, 50gr kadar haslama kirmizi et yedim ve 2 fincan cay ve 2 bardak su ictim.

ve aksam yemeginde 1 yane tavada az yagli balik ve bol salatalik domates yedim.

Sabahki kahvaltim: 3 yk kadar az yagli lor, ustune bolca domates ve sebze koyup yedim. Sonrasinda da 1 fincan sutlu kahve ictim

Dun yediklerim:
Sabah: 4 yk lor. Domates.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Salatalik
Ara: 1 bardak kara lahanali ve elmali taze meyve suyu. 5 badem
Aksam: 1 tabak sebzeli corba. Yarim limon suyu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve.

Ve bu sabah itibari ile 2 kiloyu vermis bulunuyorum. Suanki kilom: 67.7. Eger bu sekilde denemek isteyen olursa genel olarak bol protein sebze ve limitli meyve yedim.

Ve bu sabah itibari ile 2 kiloyu vermis bulunuyorum. Suanki kilom: 67.7. Eger bu sekilde denemek isteyen olursa genel olarak bol protein sebze ve limitli meyve yedim.
Mrb ben emzirirken yapabilirmiyim bu diyeti ve sütlü kah e derken nasil yaptin klasik kahveyle sütüm u karistirdiniz

Mrb ben emzirirken yapabilirmiyim bu diyeti ve sütlü kah e derken nasil yaptin klasik kahveyle sütüm u karistirdiniz
Eger bebegin 6 aylik veya daha kucukse lutfen yapma boyle sok diyetler. Sadece sekeri cikar yeterli bence. Emzirirken bu tur diyetler sutunun kalitesinin azslmasina sebep olur canim. Sutlu kahve ben genelde espresso ve sut yani coffee latte gibi ictim bol sutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…