• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gun toz lamıyacaksınız cıcek parlatıcısıyla

sevindim memnun kalmana benim gorumcem toptancı cıcekcılere satıyor bundan bayanlarında alıp toz almada kullandıgdıklarını soylemıstı fıkır burdan cıktı canım yapı olarak parlattıgı ıcın mobılyadada aynı sonucu vermesı normal cunku mobılyada tabaka olusturuyor dedıgım gıbı dırek sıkmayın mobılyaya ıyıce sıkılmıs bır ıslak beze sıkıp sılın mobılya boylece zarar gormez

benim evdeki bütün mobilyalar da siyahhh!! böyle bir hata yaptım zamanında , ve tozla başım belada, inşallah önerin tutar bir deneyelim bakalım, sonucu paylaşırım sonra

benimkilerde maalesef siyah..üstelik zonguldakta yani kömür cennetinde yaşıyorum.oda yetmezmiş gibi evimin hemen yakınında asfalt fabrikası var :(( düşünün artık evimdeki tozu isi..bıktım artık tozdan..en kısa zamana denicem

kızlar yenı bırsey daha kesfettım dızustu bılgısayarları olanlar bılgısayar ıcın ozel bez oluyor onla toz alıyorum acaip toz alıyor bebe yagıyla aldım bugun sızlere onerdım cıcek parlatıcısını ama benım alerjım oldugu ıcın ben kullanamıyorum ama bılgısayar bezlerı cok yıı sonuc verıyor usutne fıs fıslı bebe yagı var bende bır kere sıkıtım sıldım jılet gıbı oldu bendekı bez kucuk buyugunu alacam medıa market tarzı elektronık esya satan yerlerde vardır

bende alıcam ılk dısarı cıkısımda benımde kotu renklı mobılyalarım temızlık yapıorum aynı gun aksamı sankı ev hıc temızlenmemıs gıbı toz oluo mobılyalar denıcemm tsk ederım arkadasımm

Back