4 gun toz lamıyacaksınız cıcek parlatıcısıyla

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
sımcık sıze en yuakın cıcekcıge gıdıyorsunuz kucuk boy cıcek parlatıcısı ıstıyorsunuz bunu alıp evınıze gellıyor nemlı bır beze sıkıyorsunuz (dırek mobılyaya sıkmayın ) baslıyosunuz tozu almaya gorun sonra nasıl parlak ve hemen tozlanmayan mobılyalarınız olacak prontolara 7 mılyon verecegınıze aynı ısı goren cıcek parlatıcısını kullanın kendıden bılıyorum

aaaa ilginçmiş hiç duymamıştım. Benim mobilyalarımda siyah. valla işe yararsa muhteşem olur benim içinde. teşekkür ederiz

benim mobilyalarım da koyu renkli... sabah alıyorum tozu öğlene sanki hiç alınmamış gibi..
neler denemedim ki... bir de bunu deneyeyim... teşekkürler canım.....

prontoyu bende nemli beze sıkarak kullanıyordum.

çiçek parlatıcısını da evet deneyelim ve lütfen sonucu burada paylaşalım.

bende bazen ıslak mendillerle havlularla toz alıyorum kullan kullan at, toz bezini yıkayıp uğraşmıyorum şu pakete 1 ytl. olanlarında alıyorum.

evet nihayet bugün denedim vee memnun kaldım.bu fikir nasıl ortaya çıktı bilmiyorum ama bence müthiş.salona gidip gelip sehpaların üstüne bakıyorum toz var mı diye.sehpalar vb. parlıyor.benim aldığım ürün 750ml 10.90 aldım.kokusu da çok güzel tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…