Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #1 Kizlar sedasyon yöntemi kas ustu mentor ile 4 gün sonra ameliyat oluyorum çok heyecanliyim her deneyimimi yazacağım
Kizlar sedasyon yöntemi kas ustu mentor ile 4 gün sonra ameliyat oluyorum çok heyecanliyim her deneyimimi yazacağım
yast Guru Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2011 2.099 2.070 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #2 Olallla .!.: Kizlar sedasyon yöntemi kas ustu mentor ile 4 gün sonra ameliyat oluyorum çok heyecanliyim her deneyimimi yazacağım Genişletmek için tıkla... Sedasyon yöntemi nedir?
Olallla .!.: Kizlar sedasyon yöntemi kas ustu mentor ile 4 gün sonra ameliyat oluyorum çok heyecanliyim her deneyimimi yazacağım Genişletmek için tıkla... Sedasyon yöntemi nedir?
Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #3 yast .!.: Sedasyon yöntemi nedir? Genişletmek için tıkla... Sedasyon bir protez tekniği değil yanlış ifade etmişim sedasyon anestezi yerine koldan uyuşma ve uyku hali narkoz alınmıyor daha da rahat oluyor
yast .!.: Sedasyon yöntemi nedir? Genişletmek için tıkla... Sedasyon bir protez tekniği değil yanlış ifade etmişim sedasyon anestezi yerine koldan uyuşma ve uyku hali narkoz alınmıyor daha da rahat oluyor
minikkkkkkk Her yara birgün çiçek açıcak ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 3.975 7.373 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #4 Olallla .!.: Sedasyon bir protez tekniği değil yanlış ifade etmişim sedasyon anestezi yerine koldan uyuşma ve uyku hali narkoz alınmıyor daha da rahat oluyor Genişletmek için tıkla... keşke küçültneyide öyle yapabilseler hemen olurdum şimdiden geçmiş olsun sizede
Olallla .!.: Sedasyon bir protez tekniği değil yanlış ifade etmişim sedasyon anestezi yerine koldan uyuşma ve uyku hali narkoz alınmıyor daha da rahat oluyor Genişletmek için tıkla... keşke küçültneyide öyle yapabilseler hemen olurdum şimdiden geçmiş olsun sizede
M mst1111 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2022 3 0 36 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #5 Nerede oluyorsunuz ve ne kadar acaba ogrenebilirmiyim
Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #6 mst1111 .!.: Nerede oluyorsunuz ve ne kadar acaba ogrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... İsmet Bingöl 21 bine
mst1111 .!.: Nerede oluyorsunuz ve ne kadar acaba ogrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla... İsmet Bingöl 21 bine
Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #7 minikkkkkkk .!.: keşke küçültneyide öyle yapabilseler hemen olurdum şimdiden geçmiş olsun sizede Genişletmek için tıkla... Belki sedasyon kucultmede de uygulanır sormak lazim
minikkkkkkk .!.: keşke küçültneyide öyle yapabilseler hemen olurdum şimdiden geçmiş olsun sizede Genişletmek için tıkla... Belki sedasyon kucultmede de uygulanır sormak lazim
minikkkkkkk Her yara birgün çiçek açıcak ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 3.975 7.373 3 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #8 Olallla .!.: Belki sedasyon kucultmede de uygulanır sormak lazim Genişletmek için tıkla... benim için sorarmısın lütfen
Olallla .!.: Belki sedasyon kucultmede de uygulanır sormak lazim Genişletmek için tıkla... benim için sorarmısın lütfen
Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 10 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #9 minikkkkkkk .!.: benim için sorarmısın lütfen Genişletmek için tıkla... Tabi ki soracağım benim ameliyatım ertelendi protez gec gelince 15 martta olacak kızlar
minikkkkkkk .!.: benim için sorarmısın lütfen Genişletmek için tıkla... Tabi ki soracağım benim ameliyatım ertelendi protez gec gelince 15 martta olacak kızlar
minikkkkkkk Her yara birgün çiçek açıcak ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2018 3.975 7.373 10 Mart 2022 Konu Sahibi Olallla #10 Olallla .!.: Tabi ki soracağım benim ameliyatım ertelendi protez gec gelince 15 martta olacak kızlar Genişletmek için tıkla... geç olsun güç olmasın inşAllah
Olallla .!.: Tabi ki soracağım benim ameliyatım ertelendi protez gec gelince 15 martta olacak kızlar Genişletmek için tıkla... geç olsun güç olmasın inşAllah