• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün regl gecikmesi ama hamilelik yok

mercimek12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
69
29
18
Kızlar adetim 4 gün gecikti bende normal kaset testlerden aldım yaptım negatif çıktı. Adet belirtim var. Gebelik belirtileri ile aynı zaten ikisi bu şekilde başıma geldi sonradan hamile olduğumu öğrendim diyen olursa pazartesiye kadar regl olmazsam kan vericem. Var mı başına gelen ?

Merhaba. Benim adetlerim çok düzenlidir en fazla +-2 gün oynar. Evliliğimin 6. ayında bende 6 gün kadar gecikme yaşadım ve şüpheye düştüm. Test negatif çıktı zaten ertesi günde regl oldum. 4 gün gecikme ile testte çıkardı olsaydı diye düşünüyorum ki ben gebeliğimi öğrendiğimde henüz gecikmem olmamıştı bile. Ama testimde silik çizgi çıkmıştı. Yani büyük ihtimalle yakın zamanda adet olursunuz diye düşünüyorum ama olmazsanız kan testi verip şüpheleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Merhaba, doktorum gecikme sayilabilmesi icin resmi olarak 35 gunu gecmis olmasi gerekir der hep. Eger 35 i gectiyseniz beta baktirin kanda, idrara gec yansiyor gebelik once kanda cikiyor

Back