Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 gün önce kan testi verdiğimde negatif çıktı bugün idrar testi yaptım böyle çıktı ne demek oluyor ?
- Konu Sahibi Uyrtmn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.343
- 173
Sadece 1 dakikada çıktı çizgi çok pembe ama silik adetime 6 gün var 12 gün kala kan testi negatif çıktıKac dakika beklettiniz bu testi? Yani 10 dakika beklettiyseniz yasa 6-7 dakika ozaman kuruma cizgisi olabilir genellikle 3 ila 5 dakika icinde cikan sonuc dogrudur belkide cok erken yaptiniz testi adetiniz gectimi yoksa gecmeden mi yaptiniz?
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
Kanda cikmadi canım 2 gün üst üste verdim adetime 6 gün var bu test böyle çıktı 12 gün kala kan testinde birşey çıkmadı bu çiz çok pembe açık ama silikYumurtlqma dollenme genelde adete 2 hafta kala oluyor.Bu sebeple onceki testi erken yapmissiniz bence. Gebe olma ihtimalinjz var bence 2 gun sonra tekrarlayin.
Adetime 6 gün var dahaadete 12 gün kala zaten yumurtlama yeni olmuş oluyo niye o kadar erken kan testi verdiniz ki. adet. geçikmeniz var mı
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
biraz bekleyin ya da tersti her gün tekrarlayın ikinci çizgi koyulaşacak mı bakınAdetime 6 gün var daha
- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.343
- 173
Biraz erken sanki adetinizin gecmesini bekleyin 1 bide herhangi ilac kullaniyorsaniz onlarinda etkisi oluyor hormon ilaci vs idrarla atildigi icin.Sadece 1 dakikada çıktı çizgi çok pembe ama silik adetime 6 gün var 12 gün kala kan testi negatif çıktı
Asla kullanmam ağrı kesici bile hayatım boyunca hastane yolunu sadece bu hafta gördüm çünkü çok hastayım belim kasiklarim göğüslerim hep ağrıyor çok duygusalım hiç böyle olmamıştımBiraz erken sanki adetinizin gecmesini bekleyin 1 bide herhangi ilac kullaniyorsaniz onlarinda etkisi oluyor hormon ilaci vs idrarla atildigi icin.
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.343
- 173
Yani ihtimaliniz var tabiki piskolojikde olabilir yanlis anlamayin bende kendimi hamile sanmistim elimdeki testim pozitifdi sonra midem bulaniyordu lekelenmelerm oluyodu akinti hafif pembemsi bas dönmelerim doktora gittim kese yoktu belirtilerimde kesilmisti ya düsük yaptim cünkü sonradan siyahimsi bir adet dönemi gecirdim yada kendimi kandirdim piskolojik tedavi gören biriyim bu arada 3 yildir güzel haberin yolunu gözlüyorum :)Asla kullanmam ağrı kesici bile hayatım boyunca hastane yolunu sadece bu hafta gördüm çünkü çok hastayım belim kasiklarim göğüslerim hep ağrıyor çok duygusalım hiç böyle olmamıştım
Canım kız kardeşimde senin gibi Allah inşallah herşeyin en güzelini size nasip eder en güzel evlatlar verir size ben 4 aylık evliyim ve inan kendimi böyle hissetmedim psikolojim darmadağın biz istemiyoruz ben neden böyle olduğumun merakindsyim inan kötüyümYani ihtimaliniz var tabiki piskolojikde olabilir yanlis anlamayin bende kendimi hamile sanmistim elimdeki testim pozitifdi sonra midem bulaniyordu lekelenmelerm oluyodu akinti hafif pembemsi bas dönmelerim doktora gittim kese yoktu belirtilerimde kesilmisti ya düsük yaptim cünkü sonradan siyahimsi bir adet dönemi gecirdim yada kendimi kandirdim piskolojik tedavi gören biriyim bu arada 3 yildir güzel haberin yolunu gözlüyorum :)
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.343
- 173
Hakkimizda hayirlisi canim istemiyormusun bebek? Öyleyse olsun bitane bak bizler nekadar savas veriyoruz bizde evliligmzn basinda istemedik sonra bende sknti olunca korkuya kapildim 3 yil gecti bak olmiyor tabiki sizin hayatiniz saygi duymak lazim..Canım kız kardeşimde senin gibi Allah inşallah herşeyin en güzelini size nasip eder en güzel evlatlar verir size ben 4 aylık evliyim ve inan kendimi böyle hissetmedim psikolojim darmadağın biz istemiyoruz ben neden böyle olduğumun merakindsyim inan kötüyüm
Canım benim eşim asker tayin olana kadar istemedim o yüzden benim için çok sıkıntılı bir süreç olacakHakkimizda hayirlisi canim istemiyormusun bebek? Öyleyse olsun bitane bak bizler nekadar savas veriyoruz bizde evliligmzn basinda istemedik sonra bende sknti olunca korkuya kapildim 3 yil gecti bak olmiyor tabiki sizin hayatiniz saygi duymak lazim..
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.343
- 173
Hadi ya yani yanliz tabiki öyle olur ama olsun üzme sen canini herseyin hayirlisi olur canimCanım benim eşim asker tayin olana kadar istemedim o yüzden benim için çok sıkıntılı bir süreç olacak
- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
adete 12 gün kala kan testi için çok normal diyor hanımlar haklı olarak adete 12 gün kala yapılan test sizi yanıltır.Kanda cikmadi canım 2 gün üst üste verdim adetime 6 gün var bu test böyle çıktı 12 gün kala kan testinde birşey çıkmadı bu çiz çok pembe açık ama silik